UFC

Michael Chandler i dalje vjeruje u borbu protiv McGregora: ‘Imam puno potvrda da će se borba dogoditi‘

Conor McGregor i Michael Chandler

 Ufc Fight Pass
S obzirom koliko se već odužila cijela ova priča, Chandler mora imati neke čvrste dokaze da vjeruje u tu priču

Vjerojatno su i njegovi najveći fanovi počeli gubiti nadu da ćemo Conora McGregora više ikada gledati u kavezu, a u nedjelju je čak i sam Dana White rekao kako nije siguran da će se više ikada boriti. Teško je zamisliti da to nekoga više i čudi s obzirom na njegovo lik i djelo, ali i novac koji je do sada zaradio.

Međutim, Michael Chandler jednostavno ne želi odustati od ideje o borbi protiv McGregora. Jučer je rekao kako zna neke stvari koje ga uvjeravaju da će od borbe protiv Conora ipak nešto biti:

‘‘Puno komplikacija se događa iza kulisa. Nitko ne čeka duže od mene, zar ne? Ja sam se bio spreman boriti odmah nakon ‘Ultimate Fightera‘. Isto tako, razumijem da je dobro kada sam malo na odmoru, kada imam vremena za obitelj. Biznis izvan kaveza buja, a u kavez dolazim samo po taj ček. No, Conor ima jako puno posla isto‘‘, rekao je Chandler u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Kako god, moj vlak nastavlja putovanje i s njega nećemo sići tako brzo. Ova borba će se dogoditi. Ne mogu vam reći datum, ne mogu vam reći ni kategoriju. Ali mogu vam reći da će se borba dogoditi. Imam puno potvrda da će se borba dogoditi i nemam razloga misliti drugačije‘‘, dodao je.

S obzirom koliko se već odužila cijela ova priča, Chandler mora imati neke čvrste dokaze da vjeruje u tu priču. Nadamo se da ih ima i da ne trati borilačke godine uzalud čekajući McGregora.

Linker
26. travanj 2024 09:39