UFC

Michael Chandler objasnio važnost meča s Conorom McGregorom: ‘To je ‘must-win‘ borba za obojicu, puno je toga u igri!‘

Michael Chandler

 ZUMAPRESS.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA Zumapress.com/mega/the Mega Agency/profimedia
Kada je McGregor u pitanju, moglo bi se reći da bi još jedan poraz bio poguban za njegovu karijeru

Michael Chandler nije zagrijan za borbu protiv Conora McGregora samo zbog pažnje i plaće koju će dobiti za jedan od trenutno najiščekivanijih mečeva u najjačoj svjetskoj MMA promociji.

Koliko god bilo lijepo stajati pod svjetlima reflektora protiv najveće zvijezde u povijesti UFC-a, Chandler ne želi da u njegovom životopisu piše samo da se borio protiv McGregora, već da je pobijedio bivšeg prvaka u lakoj i perolakoj kategoriji. Također priznaje da s omjerom 2-3 otkako se pridružio UFC-u i McGregorom koji ima omjer 1-3 u posljednje četiri borbe, obojica si teško mogu priuštiti još jedan poraz ako se nadaju da će se vratiti u borbe za pojas u skorije vrijeme.

“Mislim da je ovo borba u kojoj jednostavno moram pobijediti. Imam omjer 2-3 s najboljim borcima na svijetu. Ušao sam, nitko nije imao jači raspored čim je došao u UFC nego ja, a to je ono što sam tražio. To sam htio. Vjerujem da je to Conor vidio u meni. Moram otići tamo i pobijediti ga da bih se nastavio legitimirati kao tip koji bi trebao biti u UFC Kući slavnih."

Kada je McGregor u pitanju, moglo bi se reći da bi još jedan poraz bio poguban za njegovu karijeru, pogotovo nakon što se nije borio zadnje dvije godine zbog loma noge koji je pretrpio u posljednjem porazu protiv Dustina Poiriera.

To bi moglo pojačati pritisak na većinu boraca, ali Chandler ne vidi nužno da je to "do or die" za McGregora, čak i dok to izjavljuje kao situaciju u kojoj obojica definitivno trebaju pobjedu.Po njegovom mišljenju, Chandler vjeruje da je McGregor već mogao odjahati u zalazak sunca s više novca nego što bi mogao potrošiti u životu, ali postoji nešto dublje što irsku superzvijezdu uvijek iznova vraća u kavez.

“Mislim da je ovo obavezna pobjeda za Conora jer mislim da ne možete nanizati toliko poraza, ali kao što sam rekao, porazi ne definiraju vašu karijeru kada se borite protiv najboljih boraca na svijetu", zaključio je.

Linker
18. svibanj 2024 11:38