UFC

Michael Chandler otkrio da su on i Du Plessis trenirali skupa, dao mišljenje o meču protiv Adesanye

Dricus Du Plessis 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Sada nam samo preostaje vidjeti hoće li se ovaj meč održati na UFC 293 priredbi u Sydneyju koja će biti 10.9.

Nije bilo puno onih koji su se usudili reći da će Dricus Du Plessis pobijediti Roberta Whittakera, no Južnoafrikanac je ponovno pokazao da ga se nikad ne smije podcijeniti. Meč protiv Adesanye je ono što za njega sada slijedi, a obojica su itekako željni konačno se naći u kavezu.

Činjenica koja nije toliko poznata javnosti jest da su Michael Chandler i Dricus nekada zajedno trenirali, a pokušao je i prognozirati kako će izgledati meč između njega i prvaka Adesanye:

‘‘Vjerojatno bih trebao sada dati svoje predikcije. Trenirao sam s Dricusom, svidio mi se kad smo trenirali zajedno na Floridi. Mislim da je iznenadio jako puno ljudi s načinom na koji je završio Roberta Whittakera. Čak je to spomenuo na press konferenciji nakon borbe, u stilu da pogledamo Izzyjeve borbe protiv Whittakera i da pogledamo njegovu. Jednostavno zaključivanje, borbena matematika. Pobijedio ga je brže nego Izzy, no to ne mora uvijek biti tako. Mislim da je to definitivno sljedeća borba‘‘, rekao je Chandler na svom YouTube kanalu.

‘‘Dricus sada ispred sebe ima težak izazov, ali svima nam je pokazao da zaslužuje biti gdje sad je. Mislim da Izzy ima više oružja, ima više borbi za titulu što mu daje više iskustva u takvim borbama, ima mentalitet prvaka. No može li Dricus doći tamo i ukrasti show, šokirati svijet? Postoji mogućnost. No, ako moram staviti novac, stavio bih na Izzyja‘‘, dodao je.

Sada nam samo preostaje vidjeti hoće li se ovaj meč održati na UFC 293 priredbi u Sydneyju koja će biti 10.9. S obzirom da Dricus nije primio ništa štete protiv Whittakera, to ne bi bilo toliko nemoguće.

Linker
19. svibanj 2024 20:33