UFC

Michael Chandler otkrio što ga iritira kod Iana Garryja: ‘Kasni na treninge i propušta ih, ali talentiran je‘

Ian Garry

 PX Images/ABACA/Abaca Press/Profimedia
Garryju za sada nije predstavljalo problem ovo o čemu Chandler govori, no ukoliko želi na sami vrh, definitivno će morati ozbiljnije pristupiti svemu

Dosta se govorilo o izbacivanju Iana Garryja iz Team Renegade dvorane, odnosno, dvorane u kojoj trenira UFC-ov prvak velter kategorije, Leon Edwards. Garry je navodno imao problema s ponašanjem prema timskim kolegama i problema s pristupom samom radu, a to ga je ujedno i koštalo takve odluke.

Garryjeva primarna dvorana je ionako Kill Cliff CF, a dio iste je i Michael Chandler. Iako priznaje da je Garry talentiran, Chandler je otkrio što ga to najviše živcira kada je Garry u pitanju:

‘‘On je borac koji je orijentiran na sebe, a ja sam više orijentiran na tim. Ne mislim da je on loš dečko, ne znam ništa o tim etiketama koje ga stalno prate. Istina je da se dolazi na vrijeme na treninge i da propušta treninge, te me to najviše živcira kod njega. To me ustvari živcira kod svakoga. Postoji samo par onih koji su u dvorani savršeni‘‘, rekao je Chandler u ‘‘The MMA Houru‘‘ i nastavio:

‘‘Mislim da je on jako talentiran, ima te neke irske mistike u sebi, možda zbog načina na koji govori. Ima talenta, ima i samopouzdanja. Ako ne izgubi glavu, mogao bi jednoga dana postati prvakom. No, sada je pred njim jako težak test u Vicenteu, a ja obojicu smatram timskim kolegama‘‘, dodao je.

Garryju za sada nije predstavljalo problem ovo o čemu Chandler govori, no ukoliko želi na sami vrh, definitivno će morati ozbiljnije pristupiti svemu. Potencijal definitivno ima, no na njemu je kako će ga iskoristiti.

Linker
04. svibanj 2024 06:59