UFC

Michael Chandler prozvao McGregora, Conor pomalo iznenadio odgovorom

Michael Chandler

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Bivši Bellatorov prvak i ponajbolji UFC-ov borac lake kategorije Michael Chandler želi veliki meč

Porazom na UFC 268 priredbi proteklog vikenda, Michael Chandler dodatno se udaljio od nove prilike za postati prvakom. Međutim, unatoč neuspjehu, Chandler je dobio velik broj novih fanova koje je oduševio svojim ratničkim pristupom i beskompromisnom borbom protiv Gaethjea.

Ne može Chandler puno žaliti za porazom, Gaethje je jednostavno bio nešto bolji borac, a obojica su dali sve od sebe kroz tih 15 minuta. Čini se kako ''Iron'' niti ne planira dugo tugovati jer već je prozvao Conora McGregora. Naime, Michael je putem svog Twittera profila objavio montiranu fotografiju na kojoj se nalaze on i megapopularni Irac, a pritom je napisao ''2022.'' aludiravši da se nada toj borbi iduće godine.

''Notorious'' je poprilično ''pitomo'' reagirao te je Chandleru odgovorio bez ikakvog ''trash talka'' i iskazivanja nepoštovanja. Uzevši u obzir McGregorove Twitter ispade koji su sve češći posljednjih mjeseci, poprilično je iznenađujuć ton kojim je Conor reagirao na prozivku.

''Zainteresiran sam za to u nekoj fazi, zasigurno. Odličnu borbu si odradio one noći, čestitam.'', odgovorio je McGregor na prozivku Chandlera.

Svjestan je Michael Chandler koliko je velik meč protiv Conora McGregora, a nakon sjajnog meča koji je Chandler pružio protiv Gaethje, njegove ''dionice'' također su porasle. Michael je zasigurno sretan zbog činjenice da Conor vidi smisao u njihovom međusobnom meču te se nije propustio zahvaliti Ircu.

''Hvala gospodine. Bila bi mi čast. Vidimo se uskoro.''

McGregor se trenutno oporavlja od prijeloma lijeve noge koji je zadobio u sedmom mjesecu protiv Dustina Poiriera. Optimistične prognoze govore kako bi ''Notorious'' mogao ponovno u kavez tokom četvrtog ili petog mjeseca iduće godine. Chandler bi zasigurno bio spreman čekati do tada, no pitanje je koga čelnici UFC-a, ali i sami Conor, vide kao najbolju opciju za povratnički meč nakon ozljede. Najveća UFC-ova zvijezda trenutno je u nizu od dva poraza zaredom i pobjeda mu treba kako bi ostao relevantan pri vrhu kategoriju. Michael Chandler kao vrhunski hrvač može biti stilski nezgodan za Conora, ali radi se o vrlo uzbudljivom meču, barem na papiru.

Linker
25. travanj 2024 15:29