UFC

Michael Chandler samouvjereno: ‘Conora ću nokautirati u drugoj rundi, rušit ću ga kako god želim‘

Michael Chandler

 Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Povodom službene najave da su Chandler i Conor treneri nove sezone ‘‘TUF-a‘‘, Chandler je u javnosti izrekao prve dojmove

Tjednima se već o tome šuškalo, a jučer je Dana i službeno potvrdio kako će Conor McGregor i Michael Chandler biti treneri u novoj sezoni ‘‘The Ultimate Fightera‘‘. To znači i da se popularni Irac vraća borbama, no točan datum njihovog ogleda se još uvijek ne zna.

Negdje iz pozadine se spominjao i Tony Feguson kao Conorov mogući suparnik, no ipak je odluka pala na Chandlera što je, vjerojatno i kompetitivniji meč. McGregor još uvijek nije ušao u USADA-in program testiranja koji traje pola godine, tako da u prvoj polovici ove godine nećemo gledati ovu borbu.

Povodom službene najave se napokon oglasio i Chandler, a podijelio je neke početne dojmove i izrazio zadovoljstvo:

‘‘Conor i ja borbe počinjemo jako brzo. Kad se vrata kaveza zatvore i Bruce Buffer nas najavi, zvono će se oglasiti i stat ćemo na centar kaveza i pokušati jedan drugog natjerati na povlačenje. Conor je veći i širi, svojim gardom zauzima više mjesta. Ja sam više kao projektil koji dolazi prema vama, tjeram vas da osjetite moju prisutnost‘‘, rekao je Chandler za ESPN.

‘‘Unijet ću mu se u facu, odmah ću ga natjerati da se povlači. Osjećat će moju prisutnost od samog početka borbe i gdje god nas borba odnijela. Ako ga budem želio podići i srušiti, to ću i učiniti. Činit ću to kad god želim. Vjerujem da ću Conora završiti u drugoj rundi. Vizualiziram veliki ‘overhand‘ ili lijevi kroše. To su udarci koje stalno pokušavam pogoditi. S tim udarcem stalno rušim likove i na treningu‘‘, dodao je.

Možemo samo zamisliti kakav će ‘‘hype‘‘ pratiti ovu borbu. Kad god se Conor bori, velika gledanost je zagarantirana tako da je ovo odličan potez UFC-a za privlačenje šire publike da gleda ‘‘TUF‘‘. Hoće li Chandler ispuniti svoje proročanstvo, saznat ćemo uskoro.

Linker
25. travanj 2024 16:10