UFC

Michael ‘Venom‘ Page službeno je novi UFC-ov borac! Dana White potvrdio je nekoliko fantastičnih mečeva

Michael ‘‘Venom‘‘ Page

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
36-godišnji engleski velteraš pronašao je novo utočište nakon odlaska iz Bellatora

Dileme više nema, Michael ‘‘Venom‘‘ Page (21-2-0) novi je član UFC-a! Jedan od najatraktivnijih boraca na svijetu nedavno je koketirao s PFL-om, ali Dana White potvrdio je dolazak ‘‘Venom‘‘ Pagea u UFC.

UFC-ov predsjednik ovu vijest je podijelio na konferenciji za medije nakon UFC 296 eventa, a odmah smo saznali i tko će biti prvi Pageov protivnik. Radi se o imenu koje se već ranije spominjalo, a u pitanju je Kevin Holland.

White je istaknuo kako smatra da će to biti jako zabavan meč i zato su se odlučili za takvo uparivanje. Oba borca preferiraju borbu u stojci, redovno pružaju uzbudljive mečeve i moramo se složiti s Whiteom po pitanju uzbudljivosti ovog meča.

Porazi li Hollanda, Page bi već nakon prvog meča u UFC-u mogao uskočiti u top 15. Holland trenutno zauzima 12. mjesto u poretku izazivača unutar velter kategorije.

Borba između Kevina Hollanda i Michaela Pagea održat će se 9. ožujka (treći mjesec) na UFC 299 eventu. Sean O‘Malley i Marlon Vera predvodit će priredbu u Miamiju, a White je potvrdio još nekoliko vrhunskih mečeva za taj event.

Ian Garry borit će se protiv Geoffa Neala na tom eventu. Sjajni irski velteraš trebao je nastupiti na UFC 296 eventu, ali meč protiv Vicentea Luquea otkazao je zbog upale pluća. White je otkrio kako su Luqueu ponudili mnoštvo novih mečeva za neki od narednih evenata, ali Brazilac je navodno odbio svaku od tih ponuda. Zato je Garry uparen s Nealom, ali mnogi se sjećaju da smo ovaj meč trebali gledati još ljetos. Garry i Neal trebali su se obračunati na UFC 292 eventu, ali Neal se ozlijedio i uskočio je Neil Magny.

Još dva vrhunska meča potvrdio je Dana White. Song Yadong borit će se protiv Petra Yana na UFC 299 eventu, a čeka nas i fantastičan meč između Jacka Della Maddalene i Gilberta Burnsa.

Ranije je UFC potvrdio da ćemo na UFC 299 eventu gledati i meč između Mateusza Gamrota i Rafaela dos Anjosa. Curtis Blaydes i Jailton Almeida također su ugovoreni za taj event, a UFC očito sprema veliki spektakl u Miamiju.

Nadamo se da će biti što manje neočekivanih otkazivanja mečeva.

Linker
24. travanj 2024 03:55