UFC

(VIDEO) Tučnjava na tribinama T-Mobile Arene! Sean Strickland potukao se s Dricusom Du Plessisom

Tučnjava Seana Stricklanda i Dricusa Du Plessisa

 Screenshot (twitter)
Prvak UFC-ove srednje kategorije fizički se sukobio sa svojim sljedećim izazivačem

U noći s petka na subotu održana je UFC-ova konferencija za medije pod nazivom ‘‘Season 2024‘‘. Sean Strickland i Dricus Du Plessis sudjelovali su na toj konferenciji za medije kao predvodnici UFC 297 eventa.

Na početku same konferencije za medije, jedan drugom iskazivali su poštovanje i činilo se da neće biti tenzija između njih. Ipak, kako je vrijeme odmicalo, Strickland i Du Plessis postajali su sve žustriji za mikrofonom, a Du Plessis je na kraju poručio Stricklandu kako će ga prebiti gore nego što ga je nekoć tukao njegov nasilni otac. Strickland je bio vidno pogođen Dricusovim riječima, a detaljnije o tome pisali smo vam u zasebnom tekstu koji možete pročitati klikom na LINK.

Bilo je više nego jasno da su velike tenzije nastale na relaciji Strickland - Du Plessis, a situacija je eskalirala tijekom UFC 296 eventa. UFC-ovi komentatori tijekom prijenosa obavijestili su gledatelje kako je došlo do tučnjave na tribinama, a Strickland je ispraćen iz dvorane.

Vrlo brzo društvenim mrežama počele su se širiti određene snimke te tučnjave. Vidljivo je da su Strickland i Du Plessis glavni akteri ovog incidenta, a mnoštvo ljudi interveniralo je kako bi spriječili daljnju eskalaciju. Prema zasad dostupnim snimkama, dojam je kako je Du Plessis izvukao deblji kraj u ovom sukobu.

Čeka nas jako zanimljiv UFC 297 event, a radi se o priredbi koja je ugovorena za 20. siječanj (1. mjesec) naredne godine.

Linker
29. travanj 2024 22:09