UFC

Mieshe Tate žestoko 'popljuvala' Grega Hardyja

Miesha Tate
Bivšoj UFC prvakinji i jednoj od najvećih borkinja svih vremena, Mieshi Tate, ni najmanje se ne sviđa ponašanje UFC-ovog teškaša Grega Hardyja. Smatra kako itekako pretjeruje svojim izjavama, čime izražava veliko nepoštovanje prema najvećim UFC borcima i njihovim postignućima.

Legendarnu te i dalje vrlo popularnu Mieshu Tatu razljutile su izjave Hardyja o tome kako namjerava postati najveći teškaš svih vremena. On to govori uz jako puno samopouzdanja i djeluje uvjeren u to, iako je svoju MMA karijeru zapravo tek započeo. Kako je samim svojim dolaskom u UFC već postao zanimljiva tema, tako je za mišljenje o njemu upitana i Tate, dok je gostovala na SiriusXM radiju.

"On ima jako puno posla prije nego uopće bude mogao prismrditi najvećim teškašima svih vremena. Tako da njegove izjave nemaju smisla. Ne znam odakle uopće izvlači materijal da može samo pomisliti tako nešto. Cijenim entuzijazam po pitanju budućnosti i karijere, no ne vjerujem kako je tako nešto moguće. Pogledajte Daniela Cormiera, koji se ovime bavi većinu svog života i postigao je toliko toga. Ali, on je u tome cijeli život", podosta ljutito rekla je bivša UFC prvakinja, koja je trenutno među vodećim ljudima singapurske ONE Championship promocije.

Zapravo, najviše je ljuti to što Hardy trenutno nema nikakve reference za takve izjave i smatra kako treba ići korak po korak. No, i pokraj toga ne vjeruje da je moguće ono što najavljuje, budući da je tek s 30 godina ušao u borilački sport.

"Pogledajte i kvalitetu protivnika kakve je do sada imao. Borci su to koji imaju svojih vještina i iskustva, no to nije niti blizu nivou Daniela Cormiera, Stipe Miočića i Francisa Ngannoua. Oni još uvijek ne nastupaju niti na istom terenu. Naravno da je pun samopouzdanja jer nokautira ljude i izgleda sjajno. No, treba malo stati na kočnicu. Čim dođe na viši nivo, uvjerena sam da više neće tako slati ljude na spavanje. To je jedno potpuno drugo natjecanje. Znam da ima borbu ispred sebe, treba se fokusirati na nju i ići korak po korak, a ne 'prema tome da postane najveći teškaš svih vremena. To je suludo", objasnila je svoje mišljenje.

Greg Hardy večeras nastupa na glavnom programu UFC on ESPN 4 priredbe. Njegova borba protiv Juana Adamsa možda je u startu većini fanova i najzanimljivija na cijelom programu. Ako Hardy savlada do sada najozbiljnijeg protivnika, bit će svakako bliže nekim postignućima, no još uvijek jako daleko od onoga što najavljuje da će postići.

Linker
19. travanj 2024 11:20