UFC

Mike Perry 'bacio udicu' na Covingtona: 'Neka se pripazi ako se sretnemo u hotelu'

Mike i Danielle Perry
 screenshot/Youtube
Još jedan od boraca kojem se uspio zamjeriti Colby Covington je Mike Perry. Kako će 'Chaos' i 'Platinum' svoje iduće borbe odraditi na istoj priredbi, Perry je uputio upozorenje Colbyju da bude na oprezu ako se tim putem eventualno sretnu na hotelskim hodnicima.

Čini se kako ćemo uskoro lakše moći nabrojati borce kojima se Colby Covington nije zamjerio nego one kojima je. Jedan od novijih u ovoj drugoj grupi je Mike Perry, koji će u glavnoj borbi UFC 245 priredbe, na kojoj Covington napada pojas prvaka, navijati za Kamarua Usmana. To je javno otkrio u razgovoru s Arielom Helwanijem tijekom njegovog showa na ESPN-u.

"Naravno da ću navijati za Usmana, on mi je drag tip. Osim toga, namjeravam Covingtonu cijeli taj tjedan raditi probleme. Pa da vidimo hoće li razmišljati o pravim stvarima nakon što uđe u borilište. Nadam se da će ovo doći do njega. Ako se sretnemo, neka me se pazi", rekao je Perry, koji će se na istoj priredbi boriti protiv Geoffa Neala. Spomenuta priredba održava se 14. prosinca, a program je više nego spektakularan.

Perry je onda dodao kako ga ne misli tražiti niti misli započeti fizički obračun s njim. Samo namjerava napraviti situaciju u kojoj Covingtonu neće biti ni približno ugodno.

"Ne namjeravam ga tražiti, držat ću se svog posla. No, ako uhvatim vremena, možda malo pronjuškam", otkrio je Perry, nakon toga objasnivši kako mu se Colby posebno zamjerio nakon što je vrijeđao njegovu supruge Danielle: "Ne znam zašto ljudi imaju problema sa mnom i mojom suprugom. Možda samo traži mjesto za promociju, jer svojim stilom više ne može napraviti ništa."

Perryjeva supruga Daniella inače je s njim u svakim pripremama i na svakoj borbi, a također bude i dio njegovog tima u kutu. Inače, ona nije jedina supruga nekog UFC borca koju je Covington provocirao. Zbog istog razloga zamjerio se i prvaku teške kategorije, Stipi Miočiću, koji je izjavio kako bi s njim volio porazgovarati.

Linker
03. svibanj 2024 18:55