UFC

Mike Perry napustio je UFC i otišao tamo gdje bi mnogi rekli da mu je mjesto

Mike Perry
 screenshot (YouTube, UFC)
Jedan prije ili kasnije očekivani ‘transfer‘ dogodio se na polju borilačkih sportova

Nakon pet godina u UFC-u i 15 odrađenih borbi, što ga je svakako činilo jednim od najaktivnijih članova promocije, Mike Perry više nije dio spomenute organizacije. Borac koji je kroz spomenute godine stekao veliku popularnost te bismo čak rekli da je bio najpopularniji UFC borac izvan službenih rang ljestvica, već je proteklih dana kroz izjave dao naslutiti da se spremaju neke velike vijesti. Najavljivao je novu konkurenciju pa se pretpostavljalo da bi mogao promijeniti kategoriju, no to se nije dogodilo. "Platinum" je promijenio poslodavca.

Od danas je on član BFKC-a, najveće svjetske promocije boksa bez rukavica, a mnogi će prokomentirati kako je to bio neki logičan slijed njegove karijere, ako ćemo suditi po njegovim vještinama, ali i karakteru. No, rijetko tko je očekivao da će se to dogoditi tako brzo. Očito je David Feldman na stol stavio priličnu jaku ponudu, svjestan kako Perry posjeduje apsolutno sve ono što bi trebalo krasiti nekog borca njegove organizacije. Perry će tamo nastupati u kategoriji do 79 kilograma.

"Preskočimo formalnosti. Ovaj sport evoluira, a ja sam tu da bih natjerao strah u srca mojih suparnika. Imam plan zastrašiti svijet kad vide što ovaj vješti borac može napraviti samo s golim šakama. Uništit ću konkurenciji i doći do slave kakvoj sam težio cijeli život. Bit ću proglašen kraljem ulica i kraljem borilačkog sporta. Napravit će mi platinastu krunu i nosit će me na krvavim leđima mojih poraženih rivala. Tu sam da bih se uputio izravno na vrh. Svatko će se dva puta pitati želi li ući u moj svijet. A BKFC je moj svijet!", izjava je Perryja iz službenog medijskog priopćenja.

Perry je posljednjih mjeseci ostavio dojam kako se malo smirio i sredio svoj život, nakon što je neko vrijeme šokirao svojim incidentima i odlukama. Prije svega onom da napušta sve timove, čega se pridržavao kod svoje posljednje tri borbe u Octagonu. Naime, tijekom njih nije u svom kutu imao trenere, tek svoju djevojku Latory, a jednom i prijatelja.

Čini se da su upravo Latory i njihov sin Ocean rezultirali time da je Perry uspio malo ukrotiti svoju užarenu krv, ali sad će imati priliku iz sebe ponovno sve osloboditi, onog trenutka kad uđe u BKFC-ov ring.

Linker
23. travanj 2024 21:34