UFC

Miočić i Cormier podijelili Dos Santosa i Rozenstruika, svoju prognozu dao je i O'Malley

Daniel Cormier i Stipe Miočić
 Screenshot (YouTube, UFC)
"Obojica su sjajni borci i nimalo ne sumnjam u to da će nam priuštiti odličan šou!"

Novi sudar najboljih teškaša današnjice vrlo je težak meč za prognozu, a o koliko se izjednačenom dvoboju radi najbolje nam govore i podijeljena razmišljanja profesionalnih MMA boraca.

Stipe Miočić i Daniel Cormier trenutno su na 1-1 u međusobnim susretima. Svaki od njih do svoje je pobjede došao prekidom, a njihov treći susret označit će kraj jednog velikog rivalstva, ali i donijeti nam odgovore na više bitnih pitanja.

Do borbe koja će se u noći sa subote na nedjelju održati u Las Vegasu dijele nas sati, a poznati borilački portal BJPenn.com donio nam je nekoliko prognoza od uglednih MMA imena:

"Očekujem dobru borbu. Obojica su sjajni borci i nimalo ne sumnjam u to da će nam priuštiti odličan šou. A tko će pobijediti? Po mojem mišljenju to će biti Miočić" - Junior dos Santos.

"Bit će to sjajan okršaj u kojem ću uživati poslije svoje pobjede. Težak je to meč za prognozu. Cormier je bolji hrvač, a Stipe je moćan na nogama. Laganu prednost ipak dajem Cormieru" - Jairzinho Rozenstruik.

"Mislim da će pobijediti Cormier. To je toliko težak meč da zapravo ne mogu biti siguran, ali reći ću DC" - Sean O'Malley.

"Dobar meč i nadam se da će DC pobijediti kako bi s titulom mogao otići u mirovinu. Stipe će se moći i dalje natjecati... Oni su trenutno na 1-1 s razlogom, ali mislim da će DC biti uspješniji ovoga puta" - Marlon Vera.

"Stipe će ponovno nokautirati Cormiera i zacementirati svoje mjesto kao najveći teškaš svih vremena. Već ima najviše obrana titule, a ovo će biti još jedan dodatak njegovoj ostavštini" - Randy Brown.

"Ovdje sam uz DC-ja, ali, čovječe, ovo je sjajna borba" - Calvin Kattar.

"Vrlo izjednačeno, ali mislim da će DC pobijediti zahvaljujući svom hrvanju te se umiroviti kao prvak" - Edmen Shahbazyan.

"Stipe će ponovno pobijediti. Zaustavit će rušenja, a puno je bolji boksač od Cormiera" - Chris Gutierrez.

"Sviđaju mi se obojica. I jedan i drugi su toliko dobri borci i uzori. Mislim da je Stipe u prvom meču podcijenio DC-ja, a u drugom je napravio velike promjene i vjerujem da će on opet pobijediti" - Parker Porter.

Linker
20. travanj 2024 05:05