UFC

MMA Junkie odabrao je nokaut godine: Odluka nije bila laka, ali bivši prvak pokupio je ‘titulu najboljeg‘

Israel Adesanya

 CHANDAN KHANNA/AFP/PROFIMEDIA Chandan Khanna/afp/profimedia
Snimku borbe ostavit ćemo vam na dnu članka

Godina 2023. je iza nas, a u njoj smo vidjeli mnoštvo sjajnih nokauta, pogotovo u UFC-u. Nije bilo lako odabrati najbolji, ali jedan od najpoznatijih svjetskih portala MMA Junkie uspio je izdvojiti jedan koji im se najviše dopao, a to je onaj u revanšu Israela Adesanye i Alexa Pereire kada je "Last Stylebender" vratio pojas srednje kategorije u svoje vlasništvo.

Podsjetimo, u prvom meču "Poatan" je u zadnjoj rundi nokautirao protivnika i osvojio pojas, a na ovoj priredbi Adesanya mu se osvetio. Tijekom druge runde, pritisnuo je Pereira "Izzyja" uz žicu, djelovao je kao da je u ogromnim problemima, ali onda je došlo do preokreta kada je sada već bivši prvak pogodio kontru i "zaledio" Brazilca.

Izdvojili su još nekoliko nokauta koji zaslužuju biti spomenuti, poput onog Ismaela Bonfima nad Terranceom McKinneyjem, Justina Gaethjea nad Dustinom Poirierom, Islama Makhacheva nad Alexanderom Volkanovskim i Toma Aspinalla nad Sergejem Pavlovičem, ali su se ipak opredijelili za gore spomenuti. Snimku sekvence tog nokauta možete pogledati OVDJE.

Linker
22. travanj 2024 22:22