UFC

Mnogi bi se mogli prevariti: 'Conor i GSP nisu dio velikog iznenađenja'

Khabib Nurmagomedov i Ali Abdelaziz
 screenshot/YouTube
Khabib Nurmagomedov najavio je kako mu je Dana White obećao iznenađenje

Tijekom svog druženja s medijima, Khabib Nurmagomedov odbacio je mogućnost umirovljenja nakon borbe protiv Justina Gaethjea, koju će odraditi 24. listopada. Osim toga, dodao je da mu je Dana White obećao iznenađenje već za idući nastup, ali je isto tako dodao kako nije htio znati više detalja dok ne odradi borbu koja je ispred njega.

Nije tajna kako je Khabibova najveća želja borba protiv Georgesa St-Pierrea te se čak spominjalo da bi protiv njega u travnju mogao imati oproštajnu borbu. Tako nikoga nisu začudili komentari fanova koji su krenuli s pretpostavkama kako bi Kanađanin trebao biti iduća borba za UFC-ovog neporaženog prvaka.

No, takve rasprave odlučio je prekinuti Khabibov menadžer, Ali Abdelaziz, objavom na svom Twitter profilu. U nju je uključio i Conora McGregora, odnosno objasnio je kako niti borba protiv njega nije opcija.

"Garantiram vam da iznenađenje neće biti Conor ili GSP. To je potpuno između mene i Dane, ali bit će nešto veliko. No, prvo pokažimo respekt prema Justinu. Ovo je najbolja borba u povijesti lake kategorije", napisao je Abdelaziz.

Teško je pretpostaviti što bi još moglo biti toliko veliko, ako nije riječ o spomenutom dvojcu, posebno jer je Dana White priznao kako je pregovarao oko The Ultimate Fighter sezone u kojoj bi treneri bili Khabib i McGregor. Nadamo se da ćemo saznati, neovisno o tome kako glavna borba UFC 254 priredbe završi.

Linker
20. travanj 2024 05:14