UFC

‘Moj stil ublažava brutalnost MMA sporta. Svidjet ću se i vašim majkama i tetama kad me vide kako plešem u kavezu‘

Michael Page

 PX IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROF Px Images/alamy/alamy/profimedia
Michael ‘Venom‘ Page vjeruje kako će svojim borbama u UFC-u privući i pozornost publike koja nije povezana s borilačkim sportovima

Bivša zvijezda Vellatorove velter kategorije, Michael Page, pod UFC-ovim će svjetlima debitirati na 299 priredbi, koju će 10. ožujka u Kaseya Centru predvoditi revanš Sean O‘Malleyja i Marlona Vere u borbi za pojas bantam divizije. "Venom" je tijekom svoje karijere privlačio popriličnu pozornost publike zahvaljujući svom atraktivnom borilačkom stilu, a uvjeren je kako će to nastaviti raditi i u UFC, već od svoje debitantske borbe u kojoj će odmjeriti snage s Kevinom Hollandom,.

Ne samo da smatra da će nastaviti privlačiti pažnju borilačke publike, već je 36-godišnji Englez uvjeren da će se njegov stil, dobrim dijelom utemeljen na kombinaciji karatea i kikboksa, odnosno pokretljivosti i izraženom osjećaju za prostor, svidjeti i populaciji koju se inače ne povezuje s MMA sportom.

"Želim nastaviti privlačiti što više gledatelja. Ono što je u mom stilu jedinstveno jest da je zabavan, pomalo i komičan, te ublažava MMA kao takav za mnoge ljude. Odvodi ih od same težine i brutalnosti ovog sporta", rekao je Page u razgovoru s UFC-ovom reporterkom McKenzie Pavacich, pa dodao: "Ako me budu gledale vaše majke ili tete, ili bilo tko od ljudi koji nisu povezani s borilačkim sportovima i koji imaju stav: ‘O, ne, nikad to bih gledao‘, nakon što me vide kako plešem u oktogonu reći će: ‘Ovaj je tip prilično zabavan‘".

Pageov osebujni i nekonvencionalni stil doista bi mogao imati poklonika i među ljudima koji ne spadaju u stalnu bazu MMA fanova, a kako će njegov UFC započeti saznat ćemo za nešto više od mjesec dana.

Linker
14. svibanj 2024 00:39