UFC

O‘Malley smatra kako ‘Chito‘ Vera ne zaslužuje napasti titulu: ‘Svejedno je ovo najveća borba u kategoriji‘

Sean O‘Malley

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
O‘Malley će uistinu morati na ovaj ili na onaj način pobijediti Veru, jer ukoliko dvaput izgubi od istog čovjeka, to bi moglo poremetiti UFC-ove planove da od njega stvore veliku zvijezdu

Prošlog je ljeta na UFC 292 priredbi Sean O‘Malley postao UFC-ovim prvakom u bantam kategoriji kada je nokautirao Aljamaina Sterlinga, a sada ga na UFC 299 priredbi očekuje čovjek koji mu je nanio jedini poraz u karijeri – Marlon ‘‘Chito‘‘ Vera, a bore se već idućega mjeseca.

Vera je jedini, barem za sad, uspio pobijediti trenutnog prvaka te je O‘Malley silno motiviran taj poraz i osvetiti. Međutim, O‘Malley je rekao kako smatra da ‘‘Chito‘‘ nije učinio dovoljno da zaradi napad na titulu, no svejedno ga je odlučio prihvatiti:

‘‘Ja sam iskreno iznenađen što se ta borba sada uopće događa. Mislio sam da mu neće dati ‘title shot‘, a i je li ga stvarno zaslužio onakvom izvedbom protiv Pedra? Ne znam, ali mislio sam si, znate što? Vrijeme je da i njega konačno skinem. Tako da, tu smo gdje jesmo i jako je uzbudljivo‘‘, rekao je O‘Malley u intervjuu s Helen Yee.

‘‘Mislim da je ovo najveća borba u diviziji. Jako je važan meč s obzirom što se dogodilo prvi put. Tvrdio sam kako sam neporažen i on me pobijedio, tako da ćemo u trećem mjesecu vidjeti tko je bio u pravu. Njega nitko nikad nije završio u parteru, niti ga je itko ikada nokautirao‘‘, dodao je.

O‘Malley će uistinu morati na ovaj ili na onaj način pobijediti Veru, jer ukoliko dvaput izgubi od istog čovjeka, to bi moglo poremetiti UFC-ove planove da od njega stvore veliku zvijezdu. Borba će uistinu i biti kompetitivna, a hoće li O‘Malley uspjeti po prvi puta obraniti titulu, saznat ćemo za mjesec dana.

Linker
25. travanj 2024 10:39