UFC

Masvidal se napokon oglasio nakon poraza i incidenta s Covingtonom: ‘Smislio sam plan!‘

Jorge Masvidal

 Louis Grasse/Shutterstock Editorial/Profimedia
UFC-ov velteraš neko vrijeme nije se oglasio u medijima, ali sada je spreman za povratak

Buran treći mjesec u 2022. godini, imao je Jorge Masvidal. Prvo je izgubio veliki meč protiv svog rivala i žestokog neprijatelja Colbyja Covingtona, a nešto kasnije tog mjeseca, tog istog Covingtona fizički je napao te ozlijedio na ulicama Miamija.

''Gamebred'' je suočen s optužnicama za teške tjelesne ozljede i fizički napad, a preostaje nam vidjeti kakva će ga kazna dočekati. Povukao se Masvidal iz javnosti nakon tog slučaja i privođenja, ali u podcastu Logana Paula napokon se detaljnije oglasio po pitanju poraza od Colbyja.

Nažalost za sve zainteresirane, Masvidal je i u Impaulsive podcastu odbio pričati o onome što se dogodilo ispred restorana te optužnicama s kojima je suočen. Međutim, osvrnuo se na UFC 272 i svoj poraz od Colbyja.

''Bio sam jako neraspoložen nakon toga. Uzrujao sam se, a tada volim biti u izolaciji. Uzmem si par dana da se sredim, a ako imam problem koji ne mogu riješiti, onda je to pravi problem. Može mi se dogoditi neuspjeh, ali postoji način da popravim to, onda mogu mirno spavati. I stoga što sam učinio? Uzeo sam pet ili šest dana u izolaciji, a zatim sam smislio plan koji ću sada izvršiti u cijelosti.'', započeo je Jorge, a zatim je otkrio o čemu se točno radi.

''Imao sam problema s hrvačima. Nekoliko puta imao sam takvih problema. To je moj problem. Kad me izbace iz mog elementa i kad uspijevaju vršiti presing sa svojom taktikom grljenja, trošim puno energije na to. Znajući sve to, imam nešto drukčiji plan i formulu za napredak. Najbolji program u državi kroz posljednjih 10 godina jeste Penn State. Imam nekoliko jako dobrih prijatelja tamo i provest ću neko vrijeme u Pennsylvaniji. Hrvat ću ujutro i navečer, zato što mislim da ne moram raditi na svom boksu i kickovima. Ne želim biti umišljen, ali samo moram naoštriti ta oružja prije borbe. Dakle, moj plan je hrvati dan-noć i vidjeti što će proizaći iz toga.'', dodao je ''Gamebred''

Dakle, 37-godišnji Masvidal u kasnoj fazi svoje karijere, pokušat će se u potpunosti fokusirati na hrvački napredak. Je li mu prekasno za to i hoće li uspjeti ostvariti značajan napredak u kraćem periodu, tek ćemo saznati. U svakom slučaju, ''Gamebred'' nije izgubio glad za napretkom i borbama, a unatoč tri poraza zaredom, Masvidal je uvijek zanimljiv i opasan borac.

Linker
25. travanj 2024 22:35