UFC

Munhoz želi revanš protiv Edgara: 'On je legenda, ali ja sam ga pobijedio!'

Frankie Edgar i Pedro Munhoz
 screenshot/YouTube
Izuzetno nezadovoljan je Pedro Munhoz sudačkom odlukom njegove borbe protiv Frankieja Edgara

Sjajna je bila glavna borba UFC on ESPN 15 priredbe, održane prošlog vikenda. Frankie Edgar i Pedro Munhoz bespoštedno su se borili pet rundi, nakon kojih je podijeljena sudačka odluka otišla u stranu legendarnog Frankieja. Nije to bilo nešto s čime se Munhoz mogao pomiriti. Nakon borbe je u razgovoru s medijima otkrio kako smatra da je presudilo Edgarovo ime i reputacija, odnosno da su suci uzeli to u obzir te mu dodijelili neke runde.

Nakon što se vratio kući i pogledao borbu, Munhoz nije promijenio svoj stav. Zapravo, još je više uvjeren u to kako je pobjeda trebala otići na njegovu stranu. Nije mu bilo druge nego putem društvenih mreža izraziti svoje nezadovoljstvo i zatražiti novu priliku kojom bi dokazao kako je bolji borac.

"Ja sam čovjek koji ono što ima za reći govori u Octagonu, no ovo moram reći ovako. Previše ja naporno radim da bih bio zakinut od strane loših sudaca koji u životu nisu odradili trening. Pogledajte statistiku, pogledajte štetu. 17 od 20 medija smatra da sam pobijedio, njih sedam čak misle da je bilo 49-46. Objasnite mi kako je odlučujući sudac mogao treću rundu dati Edgaru. On je legenda, ali ja sam ga pobijedio. Dana White, želim revanš!", napisao je Munhoz na Instagramu.

Munhoz spominje medije čije je bodovanje vidljivo na web stranici MMA Decisions koji su uistinu bodovali tako kako je on naveo.

Borba je inače potpuno zasluženo proglašena borbom večeri. Edgaru je to osmi bonus u toj kategoriji, po čemu je najbolji u UFC-u, zajedno s Nateom Diazom.

Linker
18. travanj 2024 04:54