UFC

‘Najbolji ‘cardio‘ koji sam ikada vidio‘: Pročitajte reakcije UFC boraca na sjajni Merabov nastup

Petr Yan (lijevo) i Merab Dvalishvili (desno)

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Teško je pronaći osobu koju Dvalishvili nije oduševio dominacijom protiv Petra Yana

Mnogi nisu Merabu Dvalishviliju dali prevelike šanse protiv Petra Yana. Unatoč dvama uzastopnim porazima, ruskog borca mnogi su i dalje gledali kao borca koji pripada samom vrhu bantam kategorije, dok je Merab Dvalishvili ušao u meč kao autsajder unatoč osam uzastopnih pobjeda.

Na kraju je Dvalishvili strašno dominantnom izvedbom došao do najveće pobjede u svojoj karijeri i produljio je svoj niz na devet uzastopnih pobjeda. Skočit će Merab i u poretku izazivača, a od utorka ga možemo očekivati minimalno na drugom, možda i na prvom mjestu u poretku izazivača.

Merab ipak ne planira napadati titulu sve dok je njegov najbolji prijatelj Aljamain Sterling na prvom mjestu. Obojici je prijateljstvo na prvom mjestu i ne planiraju ga kompromitirati međusobnim obračunom unutar kaveza. Merab je spreman čistiti kategoriju za Sterlinga, ali Aljamain također ima u planu preći u višu kategoriju kroz neko skorije vrijeme.

Borio se Merab za titulu ili ne, nije tako ni bitno, dokle god je spreman oduševljavati nas odličnim nastupima kao onim sinoćnjim protiv Petra Yana. Nedugo nakon završetka njihove borbe, mnogi su odlučili podijeliti svoje oduševljenje Merabovim nastupom na UFC Fight Night 221 eventu.

Čini se da je Merab najsnažniji utisak ostavio svojom kondicijskom pripremom, a u nastavku teksta donosimo vam ‘‘Twitter reakcije‘‘ UFC-ovih boraca koje je Merab oduševio svojom izvedbom.

Aljamain Sterling:

‘‘Gruzijska moć!‘‘

Belal Muhammad:

‘‘Najbolji cardio koji sam ikada vidio.‘‘

Rafael dos Anjos:

‘‘Merab Dvalishvili je ‘cardio‘ mašina.‘‘

Ilia Topuria:

‘‘Merab Dvalishvili ima najbolji ‘cardio‘ u UFC-u.‘‘

Jared Gordon:

‘‘Merab je čudo prirode.‘‘

Brad Tavares:

‘‘Nitko nikada nije Yanu učinio nešto ovakvo. Merab Dvalishvili je ZVIJER!‘‘

Eryk Anders:

‘‘Srce mi je eksplodiralo gledajući tu borbu.‘‘

Renato Moicano:

‘‘Ovo je impresivno! Merab je čudovište.‘‘

Linker
13. travanj 2024 01:23