UFC

Dana White upozorio Meraba da se mora boriti protiv Sterlinga: ‘Inače će priča imati loš kraj za njega‘

Dvalishvili i Sterling

 Facebook (aljamain Sterling)
UFC-ovog šefa smeta činjenica da se Dvalishvili ne želi boriti za pojas u bantam kategoriji jer ga drži njegov prijatelj

Merab Dvalishvili je proteklog vikenda došao do najveće pobjede do sada, te je jednoglasnom odlukom sudaca svladao bivšeg prvaka Petra Yana. Svojim nastupom visokog tempa osigurao je čak devetu pobjedu zaredom, ali izgleda da svojevoljno još neko vrijeme neće napasti titulu.

Poznata je činjenica kako su Merab i prvak bantam kategorije Aljamain Sterling veliki prijatelji te je Dvalishvili rekao kako ne želi napasti pojas dok je on u vlasništvu trenutnog prvaka. Iako se to mnogima čini kao lijepa prijateljska gesta, Dana White je upozorio Meraba da mu to nije pametno činiti:

‘‘Ne mogu se sjetiti s kim sam neki dan pričao o ovome, i rekao sam si kako se nećemo morati boriti s tim sr**em više. Znate, prije su ti kampovi bili dosta manji i niste imali toliko mogućnosti. Tada smo također imali puno likova koji su govorili ‘oh, on je moj prijatelj, on je moj prijatelj‘.‘‘, rekao je Dana jučer na press konferenciji.

‘‘Možete i dalje biti prijatelji ali svejedno željeti nešto što vaš prijatelj ima, razumijete? Ukoliko će Merab nastaviti ići tim putem, to je jako loša ideja za njega. Želi li Merab napad na titulu ili Merab želi da ga ljudi preskaču iako su lošiji od njega? Želi li se i dalje boriti s tako teškim protivnicima bez da napada titulu? To je osobna odluka koju on mora sam donijeti. Ako odluči da i dalje želi to raditi, reći ću vam kako će priča završiti. Neće imati sretan kraj. On je veliki dečko i to mora shvatiti sam‘‘, dodao je.

Cijela priča vjerojatno ovisi o borbi između Cejuda i Sterlinga. Ukoliko Cejudo pobijedi, mogli bi smo Meraba ipak gledati u borbi za titulu.

Linker
19. travanj 2024 07:13