UFC

Nakon dugo vremena, javio se Charles Oliveira: ‘Lav lake kategorije uskoro opet odlazi u lov. Umirem od želje za borbom‘

Charles Oliveira

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Oliveira je rekao da smatra kako još uvijek može zasjesti na tron u lakoj kategoriji, a u prošlosti je dokazao da je najopasniji upravo onda kada ga svi otpišu

Izgubio je fanovima omiljeni, bivši prvak u lakoj kategoriji, Charles Oliveira, u svom trenutno posljednjem meču. Arman Tsarukyan svladao ga je podijeljenom odlukom sudaca u jednom vrlo bliskom meču na UFC 300 priredbi, a od tada od Oliveire u javnosti nismo gotovo ništa ni čuli.

Međutim, bivši prvak konačno se obratio javnosti nakon nekoliko mjeseci ničega, a objavio je kako je u treningu i da ćemo uskoro dobiti vijesti o njegovoj idućoj borbi. Na svom Instagram profilu napisao je objavu kojom je zagolicao maštu fanova, iako nikakve konkretne i precizne informacije nije otkrio:

‘‘Obitelji, umirem od želje za borbom i ja znam da svi vi želite gledati kako se opet borim. Nadam se da će moja sljedeća borba doći uskoro i računam na sve vas i vašu podršku. Ja svoj dio odrađujem na treningu. Uskoro će lav lake kategorije otići u lov‘‘, kratko je Oliveira napisao na svom Instagram profilu.

Oliveira se trenutno nalazi na drugom mjestu na službenoj rang ljestvici lake kategorije, no za sada nije jasno protiv koga bi se mogao boriti. Dan Hooker nakon nedavne pobjede nad Gamrotom je između ostaloga prozvao i Oliveiru, no ukoliko će borba biti najavljena uskoro, nema teorije da će protivnik biti on.

Tu su naravno i Poirier, Chandler Fiziev i ostali, no bit će zanimljivo vidjeti s kim je UFC upario bivšeg prvaka. Oliveira je rekao da smatra kako još uvijek može zasjesti na tron u lakoj kategoriji, a u prošlosti je dokazao da je najopasniji upravo onda kada ga svi otpišu.

Linker
05. rujan 2024 10:26