UFC

Nakon osam mjeseci Paddy konačno priznao: ‘Izgledao sam užasno u meču protiv Jareda Gordona‘

Jared Gordon vs. Paddy Pimblett 

 Sports Press Photo/ddp USA/Profimedia
Osam mjeseci je trebalo Pimblettu da konačno prizna da je izgledao loše u tom nastupu, međutim tu se nešto pitalo i Gordona koji mu je zadavao probleme

Paddy Pimblett već neko vrijeme nije nastupio, a glavni razlog je ozljeda gležnja koju je zadobio u trenutno posljednjem nastupu kada se borio protiv Jareda Gordona. Upravo je nakon te borbe pobrao dosta mržnje i bijesa od strane fanova jer se ponašao kao da je pobijedio čisto.

Međutim, ne da je pobijedio čisto nego je to vjerojatno bila najgora sudačka odluka u 2022. godini u UFC-u, no sada je već prošlo. Izgleda da je Paddy ipak dobio dozu samokritičnosti jer je jučer rekao kako protiv Gordona ipak nije izgledao baš dobro.

‘‘Mentalno najteži dio toga kada ste ozlijeđeni jest što morate sjediti i čekati, pogotovo nakon onakvog nastupa kakvog sam imao u svojoj posljednjoj borbi. Da mi je taj nastup bio dobar, onda u redu, ali kada ponovno pogledate borbu, bio je to jedan grozan nastup s moje strane‘‘, rekao je Paddy za TNT Sports.

‘‘Vjerojatno nikada više neću odgovarati na pitanja o borbi na press konferenciji dok ju ne pogledam ponovno. U mojoj glavi je bilo da sam bio dobar u tom meču, a onda sam ju ponovno pogledao i shvatio da je to totalno drugačija borba nego što sam vidio u svojoj glavi. Želim se boriti ove godine, želim se boriti prije kraja godine a onda opet iduće godine u Londonu u trećem mjesecu‘‘, dodao je.

Osam mjeseci je trebalo Pimblettu da konačno prizna da je izgledao loše u tom nastupu, međutim tu se nešto pitalo i Gordona koji mu je zadavao probleme. Kako god, neka mu ovo bude lekcija da ubuduće pazi kako govori pred kamerama.

Linker
29. travanj 2024 09:22