UFC

Nastavlja se pad Dominicka Reyesa: Ryan Spann ga završio početkom borbe

 Ryan Spann vs. Dominick Reyes i

 Credit line: JAMIE SQUIRE/Getty images/Profimedia
Poražen je i Frankie Edgar, Hooker se vratio na pobjedničke staze

Na noćašnjem UFC 281 eventu vratio se Dominick Reyes nakon gotovo godinu i pol pauze, ali stvari ponovno nisu išle prema njegovom planu. Naime, ponovno je poražen, ovog puta u prvoj rundi i to nokautom, krvnik mu je bio Ryan Spann.

Niz poraza počeo je još kada ga je početkom 2020. pobijedio Jon Jones, a nastavio se sa Janom Blachowiczem, Jirijem Prochazkom te na posljetku Ryanom Spannom noćas. Spann ga je pogodio prednjim direktom minutu prije kraja prve runde te je to bilo dovoljno da Reyes padne. Što reći na to, izgleda da je najbolje od Reyesa sad nažalost već iza njega.

Dan Hooker pobijedio je Claudia Puellesa u prvoj borbi na ‘‘main cardu‘‘, a pobjedom je izbjegao treći poraz u nizu koji mu je prijetio. Puellesu su presudili ‘‘front kickovi‘‘ u tijelo, a nakon što je Hooker pogodio taj finalni kojim ga je i završio, Puelles je pao na pod te je sudac bio prisiljen prekinuti borbu.

Frankie Edgar nažalost je poražen u svom posljednjem profesionalnom nastupu. Chris Gutierrez pogodio ga je koljenom što je bilo dovoljno da Edgara pošalje na pod te je sudac prekinuo borbu.

Nakon same borbe Edgar je rekao kako voli ovaj sport i da ovo nije bio način na koji se želi oprostiti, a zahvalio se i svojoj obitelji koja ga je uživo došla podržati. Frankie je u suzama napustio kavez i zaključio svoju dugu i bogatu karijeru, a fanovi su ga na izlasku gromoglasno ispratili.

Linker
20. travanj 2024 05:10