UFC

Nastavlja se prepucavanje Jonesa i Cormiera: ‘Jones nije jedina osoba na steroidima s kojom sam se u životu borio‘

Daniel Comier vs. Jon Jones 

 Steve Marcus/Getty images/Profimedia
Jones i Cormier izgleda nikada neće pronaći zajednički jezik, a ako uzmemo u obzir koliko su ljuti bili kao rivali, to možda i nije toliko čudno

Jon Jones i Daniel Cormier nikako se ne mogu pomiriti jedan s drugim i konačno zakopati ratne sjekire. Njihovo rivalstvo obilježilo je jedan bitan i značajan period u UFC-u, no očekivalo se da će ipak biti nešto blaži jedan prema drugome kada više ne postoje šanse da će se boriti.

Cormier je nedavno stao u obranu Dane Whitea nakon što su procurile poruke između njega i Fertitte u kojima je Dana Jonesa nazivao propalicom i smećem, a Cormier je rekao da je Jones uvijek bio ‘‘loš zaposlenik‘‘. Jones mu je rekao da ga je taj isti ‘‘loš zaposlenik‘‘ dvaput prebio i sve mu oduzeo, a sada je Cormier ponovno odgovorio:

‘‘Da kažem i 100 pozitivnih stvari o njemu, on će se uhvatiti za tu jednu negativnu. Nisam ni govorio o njemu osobno. Ja sam samo rekao da kada imate biznis i zaposlenike, ponekad je s tim zaposlenicima teško. To ne mijenja što se dogodilo s Danom Hendersonom, ne mijenja što se dogodilo s Jonesom na UFC 200, to ne mijenja zašto je dana poludio‘‘, rekao je Cormier na svom YouTube kanalu.

‘‘Također sam rekao hrpu dobrih stvari o tebi, rekao sam da si UFC nije mogao dopustiti da te se riješi jer si bio previše vrijedan. Uvijek će biti siguran tu jer je vrijedan. Da, pobijedio je u borbama sa mnom, ali on nije jedina osoba na steroidima s kojom sam se borio u životu‘‘, dodao je.

Jones i Cormier izgleda nikada neće pronaći zajednički jezik, a ako uzmemo u obzir koliko su ljuti bili kao rivali, to možda i nije toliko čudno.

Linker
04. svibanj 2024 14:15