UFC

Nate Diaz pokazao interes ka obračunu s Chandlerom: ‘Pošaljite mi ugovor, vrijeme je‘

Michael Chandler i Nate Diaz

 Screenshot (youtube, Ufc)
Obojica bi se rado obračunala u sedmom mjesecu, a čeka se reakcija promocije

Dojam je kako svakog dana imamo sve više mogućih kombinacija i potencijalnih uparivanja među borcima u UFC-ovoj lakoj, ali i velter kategoriji. Nate Diaz, Michael Chandler, Charles Oliveira, Khamzat Chimaev, Conor McGregor itd., samo neki su od boraca koji su prozivali jedni druge proteklih dana i UFC-ovi ''matchmakeri'' na slatkim su mukama.

Jedan od najglasnijih u potrazi za novim nastupom, svakako je Nate Diaz. Borac iz Stocktona nije nastupao od sedmog mjeseca prošle godine i poraza od Leona Edwardsa. Tijekom 2020. godine nije odradio niti jedan nastup i željan je borbe. Još jedan razlog zbog Diaz napokon želi meč, jeste činjenica da mu je preostala jedna borba prema trenutno važećem ugovoru, a Nate bi rado postao slobodan na tržištu boraca.

Izrazio je Diaz želju da nastupi 30. srpnja (sedmi mjesec) te da se meč održi u velter kategoriji. Michael Chandler zagrizao je udicu i ponudio se kao mogući protivnik. Sudeći prema Diazovom ''tvitu'', Nate nema ništa protiv tog meča.

''UFC me godinu dana drži na tankom ledu. Chandler je očito spreman boriti se. Pošaljite mi ugovor, vrijeme je.'', napisao je Nate.

Michael Chandler željan je boriti se protiv najboljih, ali i protiv velikana ovog sporta. Nate Diaz očito se uklapa u njegove planove, a bio bi to potencijalno još jedan u nizu spektakularnih mečeva koje nam Chandler pruža sve od prošlogodišnjeg dolaska u najjaču svjetsku MMA promociju.

Što se Diaza tiče, dojam je kako bi se on borio s bilo kime, samo želi da do službenog ugovaranja borbe konačno i dođe. Hoće li Michael Chandler priuštiti Diazu oproštaj od UFC-a ili će promocija tražiti adekvatnijeg protivnika, preostaje nam vidjeti.

Linker
19. travanj 2024 15:12