UFC

Nate Diaz: ‘Treći meč protiv Conora McGregora će se sigurno dogoditi‘

 Nate Diaz vs. Conor McGregor 

 Rey Del Rio/Getty images/Profimedia
Nije rekao gdje, ali ovo mu je zadnja borba nakon kojeg bi trebao napustiti UFC

Nate Diaz će ove subote predvoditi UFC 279 priredbu borbom protiv Khamzata Chimaeva. Trebala bi to biti njegova posljednja borba u organizaciji, no Nate je izjavio kako ima nedovršenog posla s McGregorom te da će se trilogija između njih dvojice sigurno dogoditi.

Diaz i Conor su se već dva puta borili. Prvi puta Diaz je 2016. godine na UFC 196 priredbi pobijedio McGregora ‘submissionom‘ te šokirao svijet, da bi kasnije iste godine Conor pobijedio Diaza većinskom sudačkom odlukom iako su mnogi smatrali da je i u toj borbi Diaz bio bolji.

‘‘Još uvijek nije vrijeme. Brinut ćemo se o tome kasnije, ali sigurno je da će se dogoditi u jednom trenutku. On se mora vratiti i raditi ono što zna, kad god to bilo. Kad se budemo borili, borit ćemo se. Neće nigdje pobjeći‘‘, rekao je Diaz o potencijalnoj trilogiji.

Diaz se u subotu bori protiv Khamzata Chimaeva, a i o tome je imao nešto za reći:

‘‘Ovu borbu koja je sljedeća na redu vam je omogućio Real Fight Inc (njegova nova promocija). UFC očigledno gura svog borca na mene, odnosno bolje rečeno protiv mene. Dakle ovo je prvi event koji će Real Fight imati, tu je.‘‘

UFC 279 održat će se ove subote u T-Mobile Areni u Las Vegasu, a osim Diaza i Chimaeva, gledat ćemo i povratak Tonyja Fergusona u velter kategoriju, a protivnik mu je Li Jingliang.

Linker
19. travanj 2024 21:42