UFC

Nate Diaz u istoj objavio ‘popljuvao‘ Khabiba, McGregora i Poiriera: ‘Već 14 godina sam ovdje...‘

Nate Diaz
 VANESSA CARVALHO Brazil Photo Press via AFP
Nove provokacije upućene su s adrese jednog od najpopularnijih UFC-ovih boraca

Nate Diaz nastavio je s provokacijama preko društvenih mreža. Popularni borac iz Stocktona očito se namjerava uskoro vratiti u Octagon, a nakon završetka UFC-a 257 koji nam je donio borbu Conora McGregora i Dustina Poiriera, Nate je uputio nekoliko poruka.

Nakon što je uz prijetnju najavio da se priprema za borbu s 'Diamondom', mlađi od poznate MMA braće odlučio je u jednoj objavi 'popljuvati' trenutno tri najveća imena u lakoj kategoriji - Khabiba Nurmagomedova te ranije navedenog McGregora i Poiriera.

I Conor i Dustin su još prošloga vikenda Diaza naveli kao mogućeg protivnika, no u jednom je trenutku Irac sugerirao da bi prije toga mogli gledati trilogiju s njim i Poirierom u glavnim ulogama. U svim tim kombinacijama je bilo govora i o borbi za titulu koja bi novom potvrdom Khabibove mirovine ostala bez svog vlasnika. Diazu se, s druge strane, izgleda nije svidjela ideja da u meču za pojas vidimo dvojac koji je ne tako davno poražen od još uvijek aktualnog prvaka.

"Tebe i DP-a je nedavno ugušio lik koji je pobjegao i nije htio ništa od ovoga, pogotovo ne meč sa mnom. Pa kako ćeš se boriti za titulu? Ja sam ovdje već 14 godina i nitko mi ne može nikad učiniti nešto takvo", napisao je Diaz na Twitteru da bi svoje izlaganje potom zaključio s 'LOL' prema lakoj kategoriji.

Predsjednik UFC-a Dana White je nedavno najavio mogući Nateov povratak, ali nekakva službena potvrda, kao i ime protivnika, još se uvijek čekaju...

Linker
20. travanj 2024 09:17