UFC

Nate Diaz u novoj seriji nejasnih 'tvitova': 'Ovu dvojicu sam spalio, a oni se sad igraju boraca'

Nate Diaz
 VANESSA CARVALHO / BRAZIL PHOTO PRESS /AFP
Nate Diaz nastavio je svoj Twitter sukob sa svima koji su mu svojevrsno 'stali na žulj'

Posljednjih dana lako je primijetiti neuobičajenu aktivnost Natea Diaza na Twitteru. Kao da se poželio borbe pa pokušava na bilo koji način staviti se u prvi plan, Diaz je već objavio nekoliko 'tvitova' kojima je veliki broj fanova i medija zapravo podosta zbunio. Prije svega se tu misli na onaj u kojem je Dana Hooker, borca koji se nikad nije borio u velter kategorije, nazvao najboljim velterašem na svijetu.

Sad se okrenuo Conoru McGregoru i Dustinu Poirieru, koji pokušavaju dogovoriti svoj revanš. Nateu se to nije svidjelo pa se odlučio s njima obračunati objavom na Twitteru.

"Nemojte se uzbuđivati. Ja sam ovu dvojicu već spalio, a oni se sad ovdje igraju boraca", napisao je Nate uz podjelu neslužbenog plakata za spomenutu borbu.

Što se tiče njegove tvrdnje, protiv McGregora se borio dva puta te je svaki slavio po jednom. No, Diaz smatra kako je u drugoj borbi sudačka odluka trebala otići na njegovu stranu. Tako misliti je njegovo legitimno pravo s kojim se veliki broj fanova i složio. No, protiv Dustina Poiriera nije se Nate nikad borio, tako da je teško shvatiti što misli pod time da je "spalio" i njega. Bila je ta borba dogovorena za jesen 2018. godine, no Poirier se iz iste povukao zbog ozljede, ali već prije toga bilo je problema s Nateom, koji je napustio konferenciju za medije nakon što je na istoj objavljena najava za borbu Nurmagomedova i McGregora.

Iduća objava glasila je "165", odnosno time je Diaz odabrao kategoriju do 75 kilograma. Vjeruje se kako je time odgovorio Danu Hookeru, koji ga je pitao želi li se boriti u lakoj ili velter kategoriji. No, Dustin je iskoristio priliku označiti tu objavu te napisati kako bi ga razbio i u toj kategorije. Nije Nateu dugo trebalo za novi odgovor.

"Ponuda nije bila za tebe glupane nego samo za prave borce. Ti si već izgubio. Tvoj timski kolega i ti se borite protiv prijatelja, vi ste lažni borci", napisao je Nate bez da je ikoga označio, no lako je pretpostaviti kako se obratio Dustinu Poirieru.

Tko je timski kolega? Jorge Masvidal? Možda. Tko se bori protiv prijatelja i tko su prijatelji? To vjerojatno zna samo Nate Diaz.

Linker
19. travanj 2024 13:25