UFC

‘Natjerat ću ga da odustane. Kad ga pogodim, izgledat će kao pas koji vrši nuždu‘

Ian Garry

 SCREENSHOT
Nabrijan je pred nastup na UFC 298 priredbi protiv Neala

Ian Garry planira natjerati Geoffa Neala da odustane tijekom njihovog meča. Garry (13-0, 6-0 UFC) borit će se protiv Neala (15-5, 7-3 UFC) na UFC 298 priredbi 17. veljače u Anaheimu.

Netom nakon dominantne pobjede nad veteranom Neilom Magnyjem prošlog kolovoza na UFC-u 292, Garry će nastojati preslikati tu izvedbu protiv Neala.

"Natjerat ću ga da odustane. Volio bih ga udariti nogom u tijelo i natjerati ga da to učini, izgledat će kao pas koji vrši nuždu – pogled kad vas psi gledaju i traže zaštitu. To oni rade, zar ne? Gledaju njihove vlasnike dok vrše nuždu jer su tada ranjivi", kazao je u objavi na Instagramu.

Garry se trebao sučeliti s Nealom na UFC-u 292, ali se umjesto toga suočio s Magnyjem nakon što se Neal povukao. Neal se nije borio od poraza "submissionom" od Shavkata Rakhmonova na UFC-u 285.

Prije toga, “Handz of Steel” je ubilježio uzastopne pobjede nad Santiagom Ponzinibbiom i Vicenteom Luqueom. On je također posljednji borac koji je pobijedio Belala Muhammada, koji je neporažen u zadnjih 10 borbi, ali sad će imati težak zadatak u vidu samopouzdanog i neporaženog Irca.

Linker
01. svibanj 2024 16:44