UFC

Ne prestaju se nizati reakcije na društvenim mrežama nakon što je Topuria deklasirao Emmetta: ‘Od čega je on je**no napravljen?‘

Ilia Topuria

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Mnogi su kritizirali kut Josha Emmetta

Ilia Topuria sinoć je demonstrirao silu. U glavnom meču večeri UFC Jacksonville totalno je izdominirao Josha Emmetta i nametnuo se kao potencijalni izazivač za pojas perolake kategorije kojeg će aktualni prvak Alexander Volkanovski braniti protiv privremenog prvaka Yaira Rodrigueza za dva tjedna na UFC-u 290.

Koliko je njegova izvedba bila dominantna govori i podatak da mu je jedan od sudaca, Christopher Lee, bodovao četvrtu rundu rezultatom 10-7, što je rijetkost u svijetu MMA-a. Bilo je to pravo školovanje svih 25 minuta te je rijetko tko mogao ostati ravnodušan, što govore i reakcije mnogih boraca, trenera i ostalih poznatih ljudi iz ove niše.

Puno njih je pohvalilo boks španjolsko-gruzijskog borca, koji je totalno demolirao svog protivnika u stojci.

Naravno, neizostavno je bilo i odati priznanje Emmettu koji je izdržao sve napade Topurie, iako su mnogi iskritizirali kut američkog borca zbog odluka koje su donosili, a u oko je upao jedan Tweet: ‘Od čega je on (Emmett) j***no napravljen?‘

Topuria je nakon borbe izjavio da želi napad na pojas ili borbu protiv Maxa Hollowayja, a hoće li se nešto od toga realizirati, znat ćemo nakon raspleta na samom vrhu perolake kategorije.

Linker
10. svibanj 2024 05:22