UFC

‘Ne razumijem zašto me taj glupi gad spominje. Postaje star, prošao bih kroz njega bez problema!‘

Paddy Pimblett

 SEAN M. HAFFEY Getty Images Via Afp
‘Ne želim ga podcijeniti, ali lako bih ga pobijedio‘

Paddy Pimblett ne razumije zašto ga je Rafael dos Anjos prozvao ako je već u pripremama za iduću borbu.

Dos Anjos se rugao Pimblettu (21-3, 5-0 UFC) nakon njegove pobjede jednoglasnom odlukom sudaca nad Tonyjem Fergusonom (25-10, 15-8 UFC) ove subote na UFC-u 296.

Brazilac (32-15, 21-13 UFC) je na Twitteru sarkastično pohvalio Pimbletta, a zatim tvrdio je da bi ga pobijedio bez kampa borbe. "The Baddy" je rekao da je spreman dodati još jedno veliko ime u svoj životopis.

"Da. On je još jedna legenda, bivši šampion, baš kao i Tony. RDA je vrlo dobar", rekao je Pimblett novinarima o borbi s dos Anjosom na konferenciji za novinare nakon borbe UFC-a 296.

Kad mu je rečeno da dos Anjos već ima ugovorenu borbu protiv Mateusza Gamrota na UFC-u 299 9. ožujka, Pimblett se zapitao zašto ga bivši UFC prvak u lakoj kategoriji uopće proziva.

"Zašto me onda uopće spominje? Glupi gad. Usredotoči se na to protiv koga se moraš boriti. Ali, da, svi će me spominjati, zar ne? I to samo zbog male stvari oko mog imena i činjenice da imam toliko pratitelja. Kao što sam rekao, ne bih ga podcijenio. On je bivši prvak, jedna od legendi sporta. Ipak, postaje star i mogu samo reći da bih prošao kroz njega bez problema!", zaključio je.

Linker
20. travanj 2024 11:43