UFC

Ben Askren poručio Fergusonu: ‘Poraz od tipa kao što je Pimblett je znak da se trebaš umiroviti‘

Paddy Pimblett vs. Tony Ferguson 

 Sean M. Haffey/Getty images/Profimedia
Cijelom svijetu je jasno o čemu se radi i cijeli svijet vidi da Ferguson više ne treba primati dodatnu štetu u kavezu

Čak sedmi poraz u nizu doživio je legendarni Tony Ferguson nedavno na UFC 296 priredbi. Paddy Pimblett te večeri je bio bolji od njega i svladao ga odlukom sudaca, a ono što je cijelom svijetu jasno već dvije godine, očito još uvijek nije jasno fanovima omiljenom ‘‘El Cucuyju‘‘.

Rijetki su oni koji žele Tonyja više gledati u kavezu, a gledati ga također ne želi ni Ben Askren. On mu je jučer poručio kako bi poraz od Pimbletta trebao biti veliki pokazatelj da više nema što tražiti u kavezu i da bi se konačno trebao umiroviti.

‘‘Rekao je kako se želi nastaviti boriti. Radi li se tu o novcu pa se mora nastaviti boriti da ga zaradi? Ne znam, ali Paddy ipak nije toliko dobar borac. Stvarno nije. A Tony, on jednostavno nije mogao maknuti se s leđa. Nemam pojma kakav mu je plan bio. On je hrvač i odrastao je hrvajući‘‘, rekao je Askren za Middle Easy.

‘‘On zna kako se ustaje. To je hrvanje za mase, ali on je cijelu drugu i treću rundu proveo na leđima. Ono, stari, ustani. Možda i ti njega ruši. Paddy nije elitni hrvač. Trebao bi biti sposoban dobiti rušenje na tom tipu. Njegov pad je užasan. Imao je 13-0, a sada je 0-7. Treba završiti s ovim‘‘, dodao je.

Cijelom svijetu je jasno o čemu se radi i cijeli svijet vidi da Ferguson više ne treba primati dodatnu štetu u kavezu. Nakon ovog poraza je rekao kako i dalje ne namjerava odustati, no možda bi sreću trebao potražiti u nečemu drugom.

Linker
18. travanj 2024 17:30