UFC

Nećete vjerovati što je Jon Jones izjavio o Miočiću: ‘Stipe mi padne na pamet i kad...‘

Jon Jones 

 Patrick T. Fallon/AFP/Profimedia
11.11. je datum ovog epskog meča, a nadamo se kako neće biti ozljeda i sličnih nezgoda koje će nas spriječiti da konačno gledamo ovaj meč

U jedanaestom mjesecu na UFC 295 priredbi svjedočit ćemo povijesnom meču. Najbolji teškaš svih vremena, Stipe Miočić, vraća se nakon duge pauze i to protiv borca kojeg mnogi smatraju najboljim svih vremena. Jon Jones se u kavez vratio ranije ove godine te je protiv Ciryla Ganea osvojio pojas u teškoj kategoriji.

Pratile su Jonesa kroz karijeru razne glasine, a jedna od njih jest svakako da često nije bio fokusiran prije svojih važnih mečeva. Čak je i takav pobjeđivao i branio titule, a sinoć je imao jednu, nadasve zanimljivu izjavu. Naime, Jones je itekako ovog puta fokusiran, a nećete vjerovati što je izjavio:

‘‘Mislim da kada dođete do mjesta kada više ništa ne osjećate povodom ovoga, tada morate objesiti rukavice o klin. Ja i dalje postanem cijeli nervozan, čovječe. Ponekad imam i noćne more o svojim protivnicima. Mogu ga zabiti do jaja u malo mmm mmm (smijeh) i Stipe će mi i tada pasti na pamet‘‘, rekao je Jones za OverDogs podcast.

Što se tiče samog meča, vrlo su velike šanse da ovo obojici bude posljednji nastup u karijeri. Stipe već ima 41 godinu i uistinu nema smisla da ostane i brani pojas protiv ostalih teškaša, dok je i Jones s druge strane rekao da se, barem za sad, ne vidi da radi tu istu stvar.

11.11. je datum ovog epskog meča, a nadamo se kako neće biti ozljeda i sličnih nezgoda koje će nas spriječiti da konačno gledamo ovaj meč. Ulog je velik, a to i priliči veličini ova dva borca.

Linker
26. travanj 2024 03:59