UFC

Neporažena Tatiana Suarez gazi sve pred sobom! Završila bivšu prvakinju Andrade, zatim rekla da će postati dvostruka prvakinja

Tatiana Suarez

 Instagram (tatiana Suarez)
Bio je ovo još jedan impresivan nastup neporažene Tatiane Suarez, a svijetla budućnost je pred njom ako ovako nastavi dalje

Bivša prvakinja Jessica Andrade noćas je odradila čak četvrti nastup ove godine, a nakon poraza od Xiaonan Yan nokautom u prvoj rundi odlučila se vratiti što prije i pokušati stati na loptu i vratiti se na pobjedničke staze. Meč prije toga je također poražena od Erin Blanchfield, a noćas ju je čekala neporažena Tatiana Suarez.

Suarez je u svojih šest nastupa prije meča protiv Andrade bila uspješna, a čak pet pobjeda od tih šest je ostvarila prekidima. Radi se o iznimno talentiranoj borkinji koja je noćas bila pred najtežim testom do sada, a kako je on prošao, pročitajte u nastavku.

Borbu su otvorile nešto rezerviranije, a vidjela se i razlika u veličini. Suarez je bila veća borkinja i koristila je svoju prednost u ‘‘reachu‘‘ i udarcima nogom je pogađala Jessicu. Andrade je bila strpljiva i nije srljala prema Tatiani, no Suarez je došla do rušenja točno na sredini runde. Jessica je ustala ali joj je Suarez držala vrat, no ne dugo. Razdvojile su se, a Andrade je dosta agresivnije zaključila rundu.

Na sličan način je Suarez započela drugu rundu, a već je u prvih pola minute srušila Jessicu. Uskro je uhvatila giljotinu iz koje se Jessica Andrade jednostavno nije mogla izvući. Bila je prisiljena tapkati te je Suarez došla do velike pobjede nad još jednom bivšom prvakinjom.

Bio je ovo još jedan impresivan nastup neporažene Tatiane Suarez, a svijetla budućnost je pred njom ako ovako nastavi dalje.

Linker
24. travanj 2024 21:06