UFC

Neporaženi Hill analizirao meč sa Stošićem: 'Nisam ga uspio slomiti, Darko se borio za svoj život u UFC-u!'

 Screenshot (Instagram)
Jamahal Hill (7-0) osvrnuo se na svoj uspješan UFC debi i pobjedu koju je ostvario protiv Darka Stošića. Ovaj neporaženi Amerikanac iz Michigana otkrio je nakon meča kako nije baš pretjerano zadovoljan svojom izvedbom, a za svog protivnika iz Srbije imao je nekoliko riječi hvale.

"Plan je bio da ga prebijem i slomim. No, nisam ga uspio slomiti, on je jedan čvrst tip. On se borio za puno toga, borio se za svoj život u UFC-u", komentirao je Hill dvoboj u kojem je Stošiću nanio treći poraz u nizu i tako ga vjerojatno koštao posla u UFC-u.

Iako je Stošić uspješno izveo šest od devet pokušaja rušenja, Hill je do pobjede stigao dominacijom u udaračkom segmentu. Statistika nakon meča pokazala je 102-32 u udarcima za američkog borca.

"Nisam nervozan borac i iskustvo iz Contender Seriesa mi je definitivno pomoglo u ovim pripremama. Iz svake borbe naučim nešto novo i tako od sebe gradim prvaka, što i želim postati. Sa sucima nikad ne znate, tako da nisam bio baš sretan što sam odluku ostavio u njihovim rukama. Frustriran sam, ali ću se vratiti još bolji. Sretan sam zbog pobjede, ali mislim da sam trebao biti puno bolji. Želio sam prekid i trebao sam ga završiti i prirediti još bolji šou za navijače", zaključio je Hill u razgovoru koji prenosi MMA Junkie.

Linker
26. travanj 2024 07:10