UFC

Ngannou čeka Jonesa: "Čim dođe u tešku, borit ćemo se!"

Francis Ngannou
Ispred Francisa Ngannoua velika je borba protiv Juniora Dos Santosa, koja mu može donijeti novi napad na UFC titulu. Što se tiče te borbe, ne preferira niti jednog potencijalnog protivnika. No, gledajući u budućnost izuzetno se veseli borbi protiv Jona Jonesa.

Velikim pobjedama nad Curtisom Blaydesom i Cainom Velasquezom, Francis Ngannou ponovno je UFC-ov teškaški hit. Predator se vrlo brzo uspio izdići iz teške situacije u kojoj se našao i sad s pravom može gledati prema novoj borbi za titulu.

"Očito je kako pobjednika ove borbe čeka napad na titulu. Borim se protiv trećeg borca ljestvice izazivača, a ja sam drugi. Prvi se bori protiv prvaka tako da je jasno kako će pobjednik ove borbe ići na prvaka", rekao je Ngannou na druženju s medijima, a prenosi MMA Junkie. Odmah je upitan i o tome koga bi u borbi za titulu preferirao, na što je odgovorio:

"Nije mi bitno, važno je da onaj tko pobijedi tu borbu ima nakon toga zadatak boriti se protiv mene. Naravno da želim revanš protiv Stipe, no Cormier govori kako je pri kraju karijere. Tako da bi bilo sjajno boriti se protiv njega prije nego se umirovi. Koja god opcija na kraju ispadne, meni je dobro."

Ipak, jednu buduću borbu sanja i nada joj se više nego bilo kojoj drugoj.

"Ukoliko Jon Jones dođe u tešku kategorije, jasno je kako ćemo se boriti. Ništa ne može spriječiti tu borbu, naravno ukoliko on dođe u tešku kategoriju. Ja u polutešku ne bih mogao bez da me ne košta minimalno jednu nogu", s osmjehom je rekao uvijek simpatični Ngannou. Simpatičan sigurno neće biti Junioru Dos Santosu, kad u noći sa subote na nedjelju stane preko puta njega u Octagonu.

Linker
09. svibanj 2024 10:16