UFC

Ngannou i Gane žestoko se sukobili oko nokauta sa sparinga: ‘Završio si na podu, zato se ne sjećaš!‘

Francis Ngannou i Ciryl Gane

 screenshot (YouTube, UFC)
Događaj sa sparinga očekivano je bio u središtu pozornosti konferencije za medije

Francis Ngannou je tijekom snimanja UFC-ove "Countdown" najave izjavio kako je jednom prilikom na sparingu nokautirao Ciryla Ganea. Iako to tim putem nije završilo u prvom planu, potencirano je putem medija u tjednu borbu, kad je Ngannou dodao o čemu je riječ. Rekao je kako taj nokaut nije nešto čime se ponosi, budući da nije bio namjeran, ali da se radilo o pogotku lijevim high kickom.

Kad su se njih dvojica napokon našli jedan preko puta drugog na konferenciji za medije, naravno da je ta tema nezaobilazno završila u prvom planu. Gane je opovrgnuo da je na sparingu došlo do nokauta, na što je Francis reagirao.

"Završio si na podu Ciryl, nakon toga si napustio trening. Ne sjećaš se? Lijevi high kick, jesi li završio na podu? Ne sjećaš se? Vjerojatno je bio nokautiran budući da se ne može sjetiti", rekao je Ngannou, dok je Gane postavljao potpitanja s osmijehom na licu.

Nakon toga je Gane iznio svoju stranu priče.

"To nije istina. Iskreno, znaš kakav sam. Radili smo sparing i bio je to jedan sjajan sparing od strane Francisa. Pogodio je krasan lijevi kick. Problem kod Francisa je što ne voli tehnički sparing. Pogodio me tim kickom, uzdrmao me. Evo iskren sam, priznajem da si me pogodio i uzdrmao me, ali nisi me poslao na pod, nisi me nokautirao", ispričao je Gane.

Francis je nakon toga još jednom iznio svoju stranu.

"Nisi završio na podu? I kažeš da ne spariram tehnički? Ja spariram s borcima lake kategorije, ja spariram sa ženama. Nitko se nikad nije bunio. Svakako je naš sparing bio dobar, on tu ne laže. Ali, završio si na podu nakon tog udarca. Respektiram te i znam da si najiskrenija osoba od svih tamo i možeš biti realan", pokušavao je prvak izvući priznanje.

"Kažeš da me respektiraš, a onda tu govoriš ljudima da si me nokautirao. Pogledaj me u oči i reci mi to", nije se Francuz dao omesti.

Završilo je sve time da je Francis rekao kako nema snimku kojom to može dokazati, ali da je upravo to ono što se dogodilo.

Sve u svemu, priliku jedan drugog nokautirati imat će u rano nedjeljno jutro.

Vi pogledajte kako je ta rasprava izgledala.

Linker
24. travanj 2024 05:59