UFC

Ngannou se oglasio nakon razočaravajućeg raspleta

Francis Ngannou
 Duglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
I Francis Ngannou razočaran je raspletom priče koja je uključivala njega i Jona Jonesa...

Nedugo nakon što je Jon Jones objavio kako su propali pregovori s UFC-om oko njegovog prelaska u tešku kategoriju i potencijalne borbe s Francisom Ngannouom, oglasio se i kamerunsko-francuski nokauter.

Ni Ngannouu se nisu svidjele posljednje vijesti te je on u svom obraćanju preko društvenih mreža također zaključio kako je financijska strana priče bila jedan od najvećih problema.

"Mislim da UFC nije želio organizirati ovu borbu s Jonom ili barem nisu htjeli za nju izdvojiti onoliko koliko vrijedi", napisao je 'Predator' na Twitteru.

Situacija u kakvoj se trenutno nalazi Francisu se nimalo ne sviđa. Naime, UFC-ov nokauter prometnuo se s četiri ekspresne pobjede u nizu u izglednog izazivača u teškoj kategoriji, ali ta je pozicija trenutno rezervirana za Daniela Cormiera. No, Stipe Miočić i DC još uvijek nemaju službeno dogovoren meč što bi značilo da Ngannoua, ako ne prihvati neki drugi okršaj, čeka nešto duža pauza.

Upravo je stoga njemu opcija s Jonesom bila itekako primamljiva jer, iako ne donosi pojas, ta bi borba privukla puno pozornosti i u slučaju pobjede dodatno ojačala 'Predatorovu' poziciju.

"Ostao sam bez borbe za naslov, bez 'super fighta'. Tko zna kada ću imati idući meč. Nadam se da neću čekati 11 mjeseci", požalio se bivši izazivač.

Linker
25. travanj 2024 13:12