UFC

Nick Diaz oduševio Conora McGregora: ‘Nateov boks je pišalina u usporedbi s ovim‘

Conor McGregor
 Kirill KUDRYAVTSEV/AFP
Irac je posebnu pažnju posvetio UFC 266 borbi između Nicka Diaza i Robbieja Lawlera

Serijom "tvitova" koje je objavio dan nakon završetka UFC 266 priredbe, Conor McGregor osvrnuo se na povratničku borbu Nicka Diaza, u kojoj je ovaj prekidom u trećoj rundi poražen od Robbieja Lawlera. Irac je bio oduševljen bespoštednim duelom ova dva veterana i to nije skrivao, nego je odlučio svoje razmišljanje podijeliti javno sa svijetom.

"Nick protiv Roba je bila dobra borba. Kružni udarac na početku je bacio Nicka u velike problema, no on je ostao smiren poput pravog veterana i pogodio je nekoliko krasnih udaraca. Primio je nekoliko snažnih udaraca u tijelo, a to nije bilo sve što je od Robbieja slijedilo. Bio je to sjajan veteranski posao cijelu borbu, uživao sam", prvo je što je napisao Conor.

Onda se okrenuo završnici borbe, a čak i tu je pohvalio Nicka, unatoč tome što je doživio poraz.

"Završna sekvenca borbe, nakon što je bio ozbiljno pogođen i nakon što je izgubio kontrolu u nogama, ono izbjegavanje posljednjeg udarca, opakog aperkata, bilo je magija. Pogledajte to. Bio je na jednom koljenu, ali predosjetio je odakle dolazi udarac i izbjegao ga je, nakon čega je otvorio gard. Kao u borbi protiv Daleya", dodao je Irac, zanemarivši činjenicu kako je nedugo nakon toga Nick donio odluku da se neće nastaviti boriti.

Gledajući da se ovdje radi o Conoru McGregoru, naravno da nije mogao izbjeći otrovno strelicu prema mlađem bratu Diazu, njegovom dvostrukom bivšem protivniku, Nateu. Čisto da ne bude sve u pozitivnom tonu.

"Nate, tvoj boks je pišalina u usporedbi s Nickovim. Hrane nas smećem posljednjih par godina zbog tvojih nikakvih udaraca. Mogao sam vidjeti pravu razliku između dva brata. Balans, smirenost. Jedna druga razina je tvoj veliki brat u usporedbi s tobom. Ja sam te stvorio", za kraj je dodao McGregor.

Ne znamo koja je Conorova namjera, ali znamo da bez iste on rijetko što objavljuje. Je li uistinu samo htio pohvaliti Nicka pa pridodao dio za Natea? Ima li Nicka u vidu kao svog potencijalnog protivnika? Želi li isprovocirati Natea na treću borbu? To su nekako najrealnije opcije.

Linker
20. travanj 2024 16:01