UFC

Nikad žešći Colby Covington: 'Masvidal i Poirier su smeće, najveći mogući ljudski šljam'

Colby Covington i Jorge Masvidal
 Instagram
Colby Covington više nije član American Top Teama, a iako on pokušava uvjeriti javnost kako je to bila njegova odluka, čini se da je itekako frustriran činjenicom da više nije njihov član. Tako je u posljednjem intervjuu obasuo salvu uvreda prema nekih bivšim timskim kolegams, prije svih Jorgeu Masvidalu i Dustinu Poirieru.

Iako je posljednjih godina sam sebe predstavljao kao kapetana American Top Teama i najveće ime dvorane u vlasništvu Dana Lamberta, Colby Covington više nije član istog. Nakon što je tim prvobitno uveo novi pravilnik ponašanja, motiviran upravo njegovim uvredama upućenim kolegama i kolegicama, čini se kako je on ipak prekršio svaku mjeru. Iako pokušava uvjeriti javnost da je tim napustio da bi se osamostalio, navevši samog sebe kao dovoljno veliki brand, čini se da ipak nije bilo tako te da za napuštanje tima krivi prigovore nekih članova istog.

"Neki ljudi su poprilično osjetljivi, imenom "Doufus" Dustin i "Street Judas" Masvidal". Oni imaju osjećaje. Ne žele se protiv mene boriti u kavezu, nego će radije otići plakati Danu Lambertu i moliti ga da zaštiti njihove cijenjene osjećaje jer znaju što bi se dogodilo da se bore protiv mene. Uništio bih ih, ud po ud", započeo je svoj novi monolog Colby Covington u razgovoru za MMA Fighting, da bi odmah nastavio još žešće, no nimalo iznenađujuće za njega:

"Hajdemo ukratko sve objasniti. Joanna "Jordaycheck" je p**ka, Dustin Poirier je kujica, a Masvidal je također pi**ica. I Jorgeu imam nešto poručiti, budući da je govorio kako se ne može boriti protiv mene jer smo timski kolege. Pa znaš što, više nisam tvoj timski kolega niti tvoj cimer, ali sam i dalje tvoj tatica, kujice. Koja će ti Jorge sad biti isprika? Bolje sam rangiran od tebe, imam bolji omjer, zašto se nećeš boriti? Znam zašto, jer sam i dalje tvoj tatica, nisi zaboravio kako sam te tukao po dupetu."

Loši odnosi krenuli su prošlog ljeta, nakon što je Masvidal savladao Bena Askrena, a Covington Robbieja Lawlera. Bilo je jasno kako njih dvojica postaju glavni kandidati za napad na titulu, a iako su prvobitno izjavljivali kako ne namjeravaju smetati jedan drugom u ostvarivanju ambicija, na kraju se veliko prijateljstvo prekinulo, a verbalni ratovi postali su dio njihove svakodnevice. Covington je i dalje bio član tima, ali kod njegovih dolazaka se itekako moralo paziti da ne dođe do neželjenih scena.

"Posljednjih šest mjeseci mojih odlazaka u dvoranu, Dustin i Jorge su bili tamo. Vrištali su s druge strane dvorane. Rekao bih im da dođu ako se žele boriti i da prestanu sa sranjima, nije nam trebalo dodatne drame u dvorani. No, oni su samo nastavili vrištati i ometati sve borce jer ne cijenw niti Dana Lamberta niti ATT. Patetično. Dobivaju dobar tretman medija kao da su dobri momci, no nitko ne zna kakvi su iza kamera. Iza kamera su Jorge i Justin obična govna i zapravo najniži mogući ljudski šljam. Dustin je osnovao humanitarnu zakladu i sad je kao dobar tip. Zapravo je prevarant koji na taj način izbjegava plaćanje poreza. Jorge je jednako smeće kao on. Tip je zapravo najveće moguće prevarantsko smeće na Zemlji i molim se Bogu da me zatvore u kavez s njim. On zna što bi se onda dogodilo, razbio bih mu facu i kidao bih ga ud po ud. Nakon toga više nikad ne bi bio ista osoba. To mogu obećati. Nakon mene trebat će mu psihijatar", izrekao je Colby jednu od svojih do sada najžešćih serija uvreda prema nekom borcu ili borkinji.

Još je jednom potvrdio kako mu je borba protiv Masvidala sad postala glavni prioritet.

"Postoji nešto što posebno intrigira u borbi protiv tog uličnog izdajice. Trenutno igra neku veliku igru i pravi se da je opak, kao da je gangster iz Miamija. No, znaš što kujo? Ja drmam Miamijem, ja sam kralj Miamija. I opet obećavam, ako tog tipa vidim na ulici, ošamarit ću ga i pasti će na facu, a onda zna što slijedi. Duboku u sebi on je svjestan da me ne može zaustaviti", završio je "Chaos" svoj monolog kojim je itekako opravdao svoj nadimak.

Zanimljivo, u ovom izlaganju nije spomenuo Kamarua Usmana i revanš protiv njega. Čini se kako ga je napuštanje American Top Teama ipak pogodilo više nego što on tvrdi te da mu je trenutno glavni prioritet obračunati se s njima i to putem boraca koje je spomenuo, prije svega svog nekada najboljeg prijatelja, čovjeka koji mu je pružio dom kad je kao MMA nada tek došao u Coconut Creek.

Linker
24. travanj 2024 04:08