UFC

Nikita Krylov objasnio zašto je prije dva tjedna otkazao borbu: ‘U hotelu nismo imali hladnjak‘

Nikita Krylov

 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
Krylov se otrovao hranom jer u hotelu nisu imali hladnjak, što je poprilično nevjerojatno da im nije osigurano od strane UFC-a

Ovog će se vikenda u kavezu konačno sastati Nikita Krylov i Ryan Spann. Već su se nedavno trebali boriti, no na sami dan borbe Krylov se razbolio te je bio prisiljen otkazati meč protiv Spanna. Sada nakon dva tjedna se uspješno oporavio te je spreman za borbu, a to će učiniti već ovog vikenda na Fight Night 221 priredbi.

Važna je to borba za obojicu te im potencijalna pobjeda može donijeti puno toga, a nadamo se kako ovog puta neće biti problema oko ove borbe. Jučer je na press konferenciji Krylov otkrio što ga je točno natjeralo da otkaže borbu na dan meča:

‘‘Znam da je on bio malo razočaran, ali radi se o zdravlju, znate? U našem hotelu nismo imali hladnjak, a uzeo sam hranu u petak navečer. U subotu ujutro sam pojeo tu hranu, a nakon sat i pol, dva sam se počeo osjećati jako loše. Imao sam visoku temperaturu i bilo mi je užasno iznutra. Otišli smo u Apex i radili s liječnikom. Dao mi je nekakvu tabletu i nakon toga još jednu. Pokušali smo se boriti, ali jednostavno nije išlo‘‘, rekao je Krylov za MMA Junkie.

‘‘U teoriji ovo izgleda kao da je to bilo najbolje za mene, ali za mene bi bilo bolje da sam uspio održati svoj prvi ‘main event‘ i pokazati odličnu borbu. Ali što je tu je. Sretan sam i zahvalan Bogu za sve što se dogodilo sa mnom i sada sam spreman za subotnju borbu‘‘, dodao je.

S obzirom da su obojica nedavno skidali kilograme, ova borba će se održati u ‘‘catchweightu‘‘ do 97.5 kilograma.

Linker
15. travanj 2024 04:19