UFC

‘Nisam zaboravio na vas koji ste pričali s*anja o meni. Lovit ću vas, pi*ke, jednog po jednog!‘

Nick Diaz 

 Louis Grasse/Pximages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Nick Diaz tvrdi da ima još posla u UFC-ovom okgotonu, a posebno su mu na žulj stali oni borci koji su tvrdili da bi se trebao umiroviti.

Legendarni Nick Diaz trebao se, nakon gotovo trogodišnje stanke, vratiti u UFC-ov oktogon kako bi se početkom kolovoza obračunao s Vicentom Luqueom u sunaslovnoj borbi priredbe u Abu Dhabiju. Do Diazovog povratničkog meča na koncu ipak nije došlo zbog njegovih problema s vizom, no UFC-ov veteran tvrdi da još uvijek nije završio s poslom u najjačoj svjetskoj MMA organizaciji, a posebno su mu na žulj stali svi borci koji su tvrdili kako bi se trebao umiroviti.

"Ni na trenutak nemojte pomisliti da sam zaboravio na sve vas male borce koji ste pričali puno s*anja o meni. Lovit ću vas, pi*ke, jednog po jednog nakon što završim s ovim tipom", zaprijetio je 41-godišnji borac iz Stocktona u objavi na svom Instagram profilu.

Za pretpostaviti je da je "tip" o kojem Diaz govori upravo uvodno spomenuti Luque s kojim je već imao ugovoren meč. U kontekstu borbe s Diazom spominjao se, nadalje, i Tony Ferguson, koji se još uvijek odbija povući iz MMA sporta, a jedan od kandidata je i Sharaputdin Magomedov, koji je istaknuo kako bi se želio boriti s legendarnim borcem ocijenivši kako bi mu pobjeda nad tako velikim imenom donijela veću popularnost od one koju trenutno uživa. Što će, na koncu, od svega biti, pokazat će vrijeme.

Podsjetimo, Diaz stariji se posljednji put borio krajem rujna 2021. godine, kada je prekidom izgubio od Robbieja Lawlera, a posljednju pobjedu u najjačoj svjetskoj MMA promociji upisao je još krajem listopada 2011., kada je jednoglasnom sudačkom odlukom slavio and B.J. Pennom.

Linker
05. rujan 2024 10:24