UFC

'No Love' hospitaliziran s 'gadnim' simptomima: Morao otkazati nastup protiv Assuncaoa

Cody Garbrandt
UFC event koji bi se trebao održati 28. ožujka u američkom Columbusu je doživio težak udarac. Bivši UFC prvak u bantam kategoriji Cody Garbrandt je hospitaliziran radi problema s bubrezima te se morao povući iz meča s Raphaelom Assuncaom.

"Trebao održati" u prvoj rečenici se odnosi na izvjesnu mogućnost da event bude otkazan ili zabranjen radi pandemije korona virusa. No, za sada je sve u redu i priredba bi se trebala održati prema planu.

"No Love" je prema pisanju ESPN-a završio u bolnici radi toga što je mokrio krv.

"Iskreno ne znam o čemu se radi. Prije mjesec dana sam imao inficiranu potkoljeničnu kost. Bio sam u bolnici i uspio sam to riješiti antibioticima. Vratio sam se na treninge, a onda sam prošlog petka osjetio da su mi natečeni limfni čvorovi. Nisam se osjećao dobro. Mislio sam da se radi o iscrpljenosti", tumači Garbrandt i dodaje:

"U subotu sam već imao simptome koji su slični gripi. Limfni čvorovi na bedrima su mi bili toliko upaljeni da nisam mogao hodati. Uzeo sam Uber da bih došao do bolnice, tamo su me testirali, snimali su bubrege, radi li su razne testove... Liječnik me poslao kući, a samo 20 minuta nakon toga sam počeo mokriti krv."

Bivši prvak je na putu prema Clevelandu, gdje će ga pregledati specijalist i točno utvrditi o čemu se radi.

Ovo je samo nastavak loših vijesti za Garbrandta, koji ima tri poraza u nizu. Nakon savršenog starta profi karijere (11-0) i osvajanja titule u bantamu, "No Love" je sada na 11-3 uz hrpu problema koje prate njegov karijeru posljednjih godina.

Linker
19. travanj 2024 06:51