UFC

‘Nokautirao me i to je njegova priča. Sada je vrijeme za moju‘: Pogledajtu novu najavu UFC 281 eventa

Alex Pereira i Israel Adesanya

 Screenshot (youtube, Ufc)
Meč Israela Adesanye i Alexa Pereire jedan je od najiščekivanijih ove godine u UFC-u

UFC Fight Night 214 nije privukao naročitu pažnju, ali event na kojem je devet od ukupno jedanaest mečeva završilo prekidom poslužio je kao dobra uvertira za spektakl koji nas čeka sljedećeg vikenda.

Sada se u potpunosti možemo okrenuti UFC 281 eventu, a naročito obračunu između Israela Adesanye i Alexa Pereire. Izzy će tražiti šestu uzastopnu obranu titule u srednjoj kategoriji, a Pereira će nakon dvije pobjede nad Izzyjem u kickboksu, pokušati upisati prvu u MMA-u.

Brazilac je ekspresno došao do ‘‘title shota‘‘. Pod okriljem UFC-a debitirao je prije točno godinu dana, na UFC 268 eventu koji se održao u Madison Square Gardenu. Godinu poslije, Pereira će ponovno nastupiti u Madison Square Gardenu. Prošle godine nokautirao je Andreasa Michailidisa u drugoj rundi svog UFC debija, a sljedećeg vikenda pokušat će doći do četvrte UFC pobjede i titule prvaka.

Zadatak mu neće biti lak. Israel Adesanya silno je motiviran ušutkati kritičare, osvetiti se Pereiri i dokazati kako je bolji i kompletniji borac od njega.

‘‘Nokautirao me, ali u kickboksu i to je prošlost. To je bila njegova priča, a sada je vrijeme za moju priču.‘‘, riječi su Israela Adesanye u novom UFC-ovom promo videu naziva ‘‘Fight For Your Life‘‘. (Borba za svoj život).

Sjajnih uradaka od strane UFC-a zasigurno će biti cijelog tjedna, a zasad se ‘‘zagrijte‘‘ ovim. Video je pri dnu teksta.

Linker
26. travanj 2024 15:51