UFC

Novi COVID-19 problemi u UFC-u: Otkazana jedna borba subotnjeg programa

UFC APEX
 screenshot/YouTube
Borba Marion Reneau i Macy Chiasson održat će se tri tjedna kasnije od planiranog

UFC je održavanje svojih priredbi vratio u Las Vegas, ali nažalost s tim su se vratili i već standarni problemi, koji su u prosincu matchmakerima uzrokovali puno glavobolje. Riječ je o pozitivnim COVID-19 testovima, a jedan takav smanjio je broj UFC Fight Night 184 borbi.

Ovog puta je pozitivan bio test najstarije borkinje na UFC rosteru, 43-godišnje Marion Reneau (9-6-1, 5-5-1 UFC). Borkinja bantam kategorije trebala je odraditi okršaj s Macy Chiasson, no on je sad dobio novi datum. Njih dvije sučelit će se tri tjedna kasnije, na istom mjestu kao što je i sad planirano, u UFC-ovom APEX kompleksu.

Srećom, ovo neće previše utjecati na program, budući da isti trenutno pada s već u startu brojnih 14 na tek 13 borbi. Ako ne bude nekih drugih problema, i dalje će priredba ponuditi itekako dovoljno akcije za sve MMA zaljubljenike.

Dok nema problema s glavnim programom, priredba izgleda itekako uzbudljivo. Predvodi ju teškaški okršaj Alistaira Overeema i Alexandra Volkova, dok u sunaslovnoj borbi gledamo Frankieja Edgara protiv Coryja Sandhagena.

Linker
24. travanj 2024 16:07