UFC

Novi pozitivan COVID-19 test, UFC 256 ostao bez teškaške borbe

Sergey Spivak
 screenshot/YouTube
Borba Sergeya Spivaka i Jareda Vanderae neće se održati na UFC 256 priredbi

Dva dana prije održavanja, UFC 256 priredba pala je s planiranih 13 na deset borbi, nakon četvrtog pozitivnog COVID-19 nekog od sudionika tijekom ovog tjedna. Od svih četvero koji su bili pozitivni, jedino je za Angelu Hill pronađena zamjena pa je Tecia Torres ostala na programu. Dwight Grant je zbog pozitivnog testa otpao iz borbe protiv Li Jinglianga, a za Kineza zamjenski protivnik nije pronađen pa je i on uklonjen, dok je borba Karla Robersona i Dalche Lungiambule prebaćena za vikend kasnije.

Ovog puta zbog pozitivnog COVID-19 testa s priredbe je uklonjen teškaš Jared Vanderaa. On se trebao boriti protiv Sergeya Spivaka, koji će također morati svoju borbu još malo pričekati, budući da manje od 24 sata prije vaganja nije pronađena zamjena za njega. Vanderaa je na ovoj priredbi trebao debitirati, nakon uspješnog predstavljanja u Contender Series showu. Spivak je do sada odradio četiri borbe u Octagonu, upisavši po dvije pobjede i dva poraza.

Nadamo se kako će program ostati na deset borbi, ali više ništa nije sigurno. Još uvijek pamtimo slučaj od prošlog vikenda, kad su čak tri borbe s programa uklonjene samo par sati prije početka istog. Naravno, to je uistinu raritetna situacija i vjerujemo kako se tako što ovog puta ipak neće dogoditi.

Ono što je u ovome svemu pozitivno je što za sada nije bilo problema niti s jednom borbom glavnog programa, otkako je on službeno postavljen.

Linker
19. travanj 2024 21:16