UFC

Novi udarac za UFC? Khamzat Chimaev navodno će otkazati meč protiv Roberta Whittakera, otkriveno je tko bi trebao uskočiti

Khamzat Chimaev

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Loše vijesti dolaze od strane australskog MMA novinara

Potencijalno otkazivanje meča između Conora McGregora i Michaela Chandlera jedna je od glavnih vijesti proteklih dana u MMA kuloarima. Bio bi to ogroman udarac za veliki UFC 303 event koji će se održati u sklopu International Fight Weeka.

No, čini se kako bi još jedan skorašnji UFC-ov event mogao ostati bez glavne borbe večeri. Tjedan dana uoči UFC 303 priredbe održati će se prva UFC-ova priredba u Saudijskoj Arabiji. Robert Whittaker i Khamzat Chimaev trebali bi predvoditi program UFC on ABC 6 eventa, ali upravo su se pojavile naznake da od tog meča neće biti ništa.

Australski MMA novinar poznat pod pseudonimom Benny P prvi donosi vijest o otkazivanju meča između Khamzata Chimaeva i Roberta Whittakera. Benny P tvrdi kako su mu izvori otkrili da je Khamzat Chimaev otkazao nastup u Saudijskoj Arabiji, a navodno je već spreman i zamjenski borac koji će uskočiti umjesto Khamzata.

Radi se o Nassourdineu Imavovu, borcu kojeg smo proteklog vikenda gledali u meču protiv Jareda Cannoniera. Imavov je porazio Cannoniera kontroverznim prekidom u četvrtoj rundi, a samo dva tjedna nakon te pobjede, Imavov bi ponovno mogao predvoditi UFC-ov event.

Ovu vijest zasad ipak uzmite s dozom rezerve. Radi se o neslužbenoj informaciji, ali Benny P ipak ima određenu dozu relevantnosti, posebno kad su u pitanju borci iz Australije i s Novog Zelanda. Benny P u nekoliko navrata prvi je donosio informacije o mečevima Jacka Della Maddalene, Jakea Matthewsa, Jamiea Mullarkeyja itd.

Vjerujemo kako ćemo vrlo brzo saznati donosi li točne informacije i ovaj put ili je ipak dobio pogrešne ‘‘insajderske‘‘ informacije od strane svojih izvora.

Linker
14. lipanj 2024 07:33