UFC

O‘Malley se priključuje UFC-u 264, izbor protivnika mnoge je iznenadio

Sean O'Malley
 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
Dvoboj iz bantam kategorije trebao bi pojačati priredbu koja se 10. srpnja održava u Las Vegasu

Sean O'Malley (13-1) vraća se u Octagon nakon uvjerljive pobjede nad Thomasom Almeidom, ali za svog idućeg protivnika neće, kako su mnogi očekivali, imati rangiranog borca bantam kategorije.

Kako javljaju vodeći svjetski MMA mediji, popularni 'Sugar' svoju će 14. profesionalnu pobjedu loviti protiv Louisa Smolke (17-7). Oba borca verbalno su pristala na ovaj susret, no ugovori nisu potpisani pa se samim time još uvijek čeka i službena potvrda UFC-a.

O'Malley i Smolka trebali bi se priključiti UFC-u 264 kojeg 10. srpnja u lasvegaškoj T-Mobile Areni predvodi treći okršaj Dustina Poiriera i Conora McGregora.

Kao što smo naveli u uvodu, Sean se u kavez vraća nakon nastupa na UFC-u 260 na kojem je nokautirao Brazilca Almeidu te tom prigodom isprao gorak okus koji je ostavio njegov prvi i trenutno jedini poraz u MMA karijeri (Marlon Vera).

29-godišnji Smolka borac je s Havaja koji u posljednjih pet nastupa bilježi tri pobjede i dva poraza. Njegov najsvježiji meč odvio se u prosincu 2020. kada je tehničkim nokautom zaustavio Josea Alberta Quinoneza. Od svojih 17 profesionalni pobjeda, 'Da Last Samurai' čak je 15 upisao prekidom (8 KO/TKO, 7 SUB).

Linker
20. travanj 2024 15:25