UFC

Objavljeno ime suca glavne borbe večeri UFC-a 300: Evo tko će Hillu i Pereiri ‘dijeliti pravdu‘ u kavezu

Jamahal Hill i Alex Pereira

 Screenshot (youtube, Ufc)
Sljedeći mjesec nas očekuje jedan od najvećih UFC evenata ikad, a čast suđenja glavne borbe večeri je pripala dobro poznatom imenu

Kako nam se polako bliži UFC 300 (13. travanj) tako i dobivamo nove informacije u vezi te priredbe. Fight card je već odavno poznat, no ostale informacije i sitnice saznajem iz dana u dan. Tako je jučer najavljeno iz pouzdanih UFC izvora da će glavnu borbu večeri između prvaka Alexa "Poatana" Pereire i Jamahala "Sweet Dreamsa" Hilla suditi Herb Dean.

53-godišnji Amerikanac je dobro poznato ime većini MMA fanova. Kroz godine svog sudačkog rada sudio je neke od najvećih MMA borbi ikada dok se ona između Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora posebno ističe. Osim UFC-a zapažen dio karijere je proveo i u najvećoj azijskoj promociji ONE Championshipu. Dana White, ESPN, FOX i Bleacher Report su samo neki od autoriteta koji su Deana proglasili "zlatnim standardom" za velike borbe.

Malo je poznato da je Herb Dean svoj prvi doticaj s sportom mješovite borbe imao prvo kao borac. Doduše njegova profesionalna karijera nije nešto zapažena s obzirom na to da ima skor 2-3. Dana White je izjavio da ne sumnja kako će Herb Dean obaviti sjajan posao. S ozbirom na njegovo iskustvo i povjerenje koje ima, ova borba mu neće stvarati veliki pritisak.

Linker
22. travanj 2024 22:41