UFC

Oglasio se Alex Pereira, objasnio zašto je prihvatio ‘short notice‘ na UFC 303: ‘Prihvaćam rizike koje nitko drugi ne bi‘

 Alex Pereira 

 Alejandro Salazar/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
UFC dugo nije imao prvaka koji je voljan ovoliko riskirati, tako da se ‘‘Poatanu‘‘ svi možemo samo nakloniti

Kakav ratnik je Alex Pereira! Nakon što je prvo ‘‘spasio‘‘ UFC 300 priredbu ranije ove godine, sada je istu stvar učinio i sa UFC 303 priredbom. Jutros smo prenijeli vijest kako se borba između Michaela Chandlera i Conora McGregora ipak neće dogoditi, tako da je UFC morao što žurnije reagirati.

Izbora nije bilo previše, no očito je i to bilo dovoljno. Alex Pereira i Jiri Prochazka borit će se te večeri u glavnom meču, a bit će im to ujedno i revanš za titulu u poluteškoj kategoriji. Pereira je jutros objasnio razloge prihvaćanja ove borbe na ‘‘short notice‘‘:

‘‘Razumijem da je borba vrlo blizu i možda će biti poteškoća ALI ukoliko netko to može učiniti onda sam to ja! POATAN!‘‘, napisao je Pereira na svom Instagram profilu.

‘‘Ovo je razlog zbog kojeg je jedno od najvećih imena u UFC-u Alex Pereira!!! Prihvaćam rizike koje niti jedna druga osoba ne bi bila voljna prihvatiti, ali ja znam da imam svoje pretke sa sobom. Duhovi su uz mene i ja sam spreman na sve‘‘, dodao je.

Ravno dva mjeseca prošla su od posljednjeg nastupa Alexa Pereire, i to upravo na spomenutom UFC 300 eventu. Tada je već u prvoj rundi nokautirao Jamahala Hilla, a sada dva mjeseca kasnije, ponovno brani svoju titulu.

Kada je rekao da prihvaća rizike koje nitko drugi ne bi bio voljan prihvatiti, apsolutno je u pravu. UFC dugo nije imao prvaka koji je voljan ovoliko riskirati, tako da se ‘‘Poatanu‘‘ svi možemo samo nakloniti. UFC 303 na rasporedu je za dva tjedna, tako da jedva čekamo!

Linker
17. lipanj 2024 08:12